ALERTĂ ALIMENTARĂ! Pește cu Literia, retras de la vânzare. Și la Cluj

ALERTĂ ALIMENTARĂ! Pește cu Literia, retras de la vânzare. Și la Cluj

Produsele au fost retrase de la vânzare, iar persoanele care le-au achiziționat sunt atenționate să nu le consume, ci să le aducă înapoi în magazin.

ANSVSA anunță că din magazinele Carrefour, inclusiv din cele din Cluj, au fost retrase de la vânzare două tipuri de somon afumat, ca urmare a evidențierii prezenței Listeria monocytogenes.

Este vorba despre produsele cu datele de identificare de mai jos:

ALERTĂ ALIMENTARĂ! Produs infestat cu o bacterie periculoasă, retras de la raft

Lista magazinelor în care a fost comercializat produsul, AICI.

Se recomandă persoanelor care dețin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Persoanele care au consumat produsele menționate mai sus și care prezintă febră simplă sau însoțită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul și să raporteze acest consum.

Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum și cele în vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome.

Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta Carrefour România S.A.: clienti@carrefour.com

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza