ALERTĂ hidrologică: COD GALBEN de viituri, pâraie și inundații în județul Cluj

ALERTĂ hidrologică: COD GALBEN de viituri, pâraie și inundații în județul Cluj

Hidrologii au emis avertizări Cod Galben și Portocaliu de fenomenele hidrologice periculoase, valabile până marți, în mai multe județe din țară, ca urmare a ploior din ultimele zile.

Un Cod Galben de fenomene hidrologice periculoare a intrat în vigoare duminică, la ora 14:00 și este valabil până astăzi la ora 12:00, pe râuri din județele: Maramureş, Satu Mare, Bistriţa Năsăud, Cluj, Sălaj, Bihor, Harghita, Mureş, Alba, Sibiu, Braşov, Buzău, Covasna, Prahova, şi Vrancea.

De asemenea, în intervalul 11 iunie ora 14:00 – 13 iunie ora 12:00, pe râuri din bazinele hidrografice: Bega (judeţul Timiş), Pogăniş (judeţul Caraş Severin), Bârzava (judeţele: Caraş Severin şi Timiş), Timiş (judeţele: Caraş Severin şi Timiş), Caraş și Nera (judeţele: Caraş Severin şi Timiş), este în vigoare o avertizare Cod Portocaliu.

Menționăm că județul Cluj se află sub atenționări Cod Galben și Portocaliu de ploi, vijerii și grindină de luni, 12 iunie, ora 10.00 până marți, 13 iunie, ora 12.00 (detalii aici).

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza