Apel umanitar: o familie greu încercată are nevoie de bani pentru o intervenţie chirurgicală

Apel umanitar: o familie greu încercată are nevoie de bani pentru o intervenţie chirurgicală
O familie nevoiaşă cu doi copii, care trăieşte în sărăcie, are nevoie de ajutor pentru a putea depăşi o situaţie dificilă creată de boala cu care se confruntă mama. Aceasta are nevoie de o intervenţie chirurgicală cât mai rapid, în urma diagnosticării cu cancer ovarian.

La vârsta la care alţi copilaşi nu au nicio grijă, ei şi-au pierdut aproape orice speranţă la un trai mai bun. Se bucură însă de lucruri mărunte, neînsemnate pentru majoritatea celor din jur, precum un zâmbet oferit cu căldură sau o atât de banală fotografie.

În ultimul an, problemelor deja existente li s-a adăugat starea precară de sănătate a mamei. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Pentru a ţine sub control boala i-a fost extirpat un ovar, însă din lipsa banilor a fost externată imediat după operaţie, la abia o zi distanţă. Boala s-a agravat, iar recomandarea pentru o nouă intervenţie chirurgicală a fost făcută cu câteva luni în urmă, dar costurile acesteia au depăşit posibilităţile familiei. 

Veniturile familiei sunt aproape inexistente. Alocaţiile celor doi micuţi şi pensia de handicap a băiatului sunt de multe ori singurele venituri certe, bani din care abia se descurcă să trăiască de pe o zi pe alta.

Familia face un apel către aceia dintre dumneavoastră care au posibilitatea şi doresc să ofere un sprijin financiar. Orice gest, cât de mic, ar putea face o diferenţă mare în familia nevoiaşă. 

Donaţiile se pot face în contul: RO50BRDE050SV34946630500, deschis la BRD pe numele Lingurar Nicolae.

Comenteaza