Atenție dacă mergeți la mare cu mașina. Taxa de pod de la Fetești-Cernavodă redevine obligatorie

Atenție dacă mergeți la mare cu mașina. Taxa de pod de la Fetești-Cernavodă redevine obligatorie
| Foto: orange.ro/Fotografie ilustrativă

Achitarea peajului pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Feteşti - Cernavodă redevine obligatorie pentru participanţii la trafic începând de vineri, 14 iulie, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Marţi, 11.07.2023, a fost publicat în Monitorul Oficial al României nr. 633/2023 Ordinul nr. 1.387/2023 pentru încetarea aplicabilităţii Ordinului viceprim-ministrului, ministrul transporturilor şi infrastructurii nr. 1.178/2023 privind stabilirea unor derogări de la prevederile Ordinului ministrului transporturilor nr. 1.836/2018 pentru aprobarea unor tarife aplicate de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - S.A. Astfel, începând de vineri, 14.07.2023, ora 00.00, achitarea peajului pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Feteşti - Cernavodă redevine obligatorie pentru participanţii la trafic", precizează compania de drumuri.

Achitarea peajului la Feteşti - Cernavodă a fost suspendată provizoriu începând cu data de 1 iunie 2023, până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste braţul Borcea, dar nu mai târziu de 31 august.

Taxa a fost suspendată începând cu data de 1 iunie pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste brațul Borcea, după ce s-au instituit restricții de circulație pe A2 între Fetești și Cernavodă. Cirlculația pe podul de la Fetești-Cernavodă s-a deschis complet acum câteva zile.

 

Comenteaza