Atenție, șoferi! Autostrada Transilvania, inundată între Câmpia Turzii și Nădășelu. Recomandările poliției

Atenție, șoferi! Autostrada Transilvania, inundată între Câmpia Turzii și Nădășelu. Recomandările poliției
| Foto: jurnal.ro

Circulația pe A3 între Câmpia Turzii și Nădășelu se desfășoară cu dificultate. Pe partea carosabilă s-au acumulat cantități mari de apă în urma furtunii.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că între kilometrii 30 și 45 de pe autostrada A3, între localitățile Câmpia Turzii și Nădășelu, sunt prezente fenomene meteorologice extreme, manifestate prin furtună, cu acumulare de cantități mari de apă pe partea carosabilă, grindină și vizibilitate diminuată.

"Recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanța între vehicule, să folosească luminile în mod corespunzător și să nu bruscheze comenzile volanului. Asigurați-vă corespunzător înainte de schimbarea benzii și semnalizați această intenție," a transmis Poliția Română.

Reamintim faptul că meteorologii au emis miercuri o atenționare de Cod portocaliu de averse torențiale, grindină de dimensiuni medii și vânt puternic în cinci comune din județ, respectiv pentru comunele Iara, Săvădisla, Băișoara, Petreștii de Jos și Ciurila.

Comenteaza