Atenție, șoferi! Stațiile ITP urmează să fie închise timp de două zile. Nu se vor face nici programări la RAR

Atenție, șoferi! Stațiile ITP urmează să fie închise timp de două zile. Nu se vor face nici programări la RAR

Registrului Auto Român anunță faptul că, la începutul lunii octombrie, timp de două zile, vor fi indisponibile activitățile cu stațiile ITP și atelierele TLV precum și serviciul programări la RAR.

Astfel, șoferii nu vor putea accesa stațiile ITP în weekendul 5 – 6 octombrie 2024, deoarece reprezentanții RAR vor efectua o serie de lucrări de mentenanță asupra platformelor pe care le folosesc. Scopul acestor lucrări este de a îmbunătăți atât performanța, cât și securitatea.

"Vă informăm că, în intervalul sâmbătă, 5 octombrie 2024, ora 8:00 – duminică, 6 octombrie 2024, ora 24:00, Registrul Auto Român va desfășura lucrări de mentenanță și upgrade la infrastructura tehnică a sistemelor proprii. Aceste lucrări sunt esențiale pentru a asigura îmbunătățirea performanței și securității platformelor utilizate în cadrul activităților noastre curente.

Vor fi indisponibile activitatile cu stațiile ITP și atelierele TLV precum si serviciul programări activități la RAR. Ne prezentăm scuzele pentru inconvenientele create și vă mulțumim pentru înțelegerea și răbdarea acordată în vederea realizării acestor îmbunătățiri necesare", a transmis Registrul Auto Român.

 

Comenteaza