Buletine la ei acasă pentru locuitorii din Mociu şi Cămăraşu

Buletine la ei acasă pentru locuitorii din Mociu şi Cămăraşu
Locuitorii din Mociu şi cei din Cămăraşu îşi vor putea face luni cărţi de identitate chiar la ei în comună, fără să mai trebuiască să se deplaseze în centrul de judeţ.

O echipă de funcţionari ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj (DJEP) se va deplasa în localitaăţile clujene cu staţia mobilă în vederea preluării documentelor şi fotografiei pentru întocmirea buletinelor.

Cetăţenii care au cărţile de identitate expirate sau urmează să expire în următoarele 180 de zile, tinerii care împlinesc vârsta de 14 ani, cei aflaţi în alte situaţii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum şi cei care solicită viză de reşedinţă se pot prezenta cu toate documentele necesare eliberării cărţii de identitate de la ora 09:30 la sediul Primăriei comunei Cămăraşu, iar de la 13:00 la sediul Primăriei Mociu. 

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor ce se impun în această etapă premergătoare întocmirii cărţii de identitate, funcţionarii DJEP beneficiază de sprijinul funcţionarilor din cadrul primăriei şi a organelor de poliţie locale.

 

 

Comenteaza