Cadouri de sărbători - oferte speciale româneşti

Cadouri de sărbători - oferte speciale româneşti
Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, lansează în acest sezon o gamă generoasă de seturi speciale de sărbători, formate din cele mai cunoscute, dar şi cele mai recente produse din portofoliul companiei.

Pachetele cadou sunt disponibile sub forma a 7 tipuri de borsete şi 5 tipuri de casete, ce includ produse de îngrijire din gamele brandurilor Gerovital, Farmec şi Doina.

Cele 12 pachete cadou au avut în vedere cele mai iubite produse de către consumatori, iar producătorul clujean estimează că acestea vor susține semnificativ vânzările din această perioadă a anului.

"Lansarea seturilor speciale de sărbători a devenit deja o tradiţie frumoasă în cadrul Farmec, în ton cu specificul şi cu necesităţile consumatorilor din această perioadă. Sărbătorile de iarnă îşi lasă amprenta şi asupra strategiilor de marketing, ale căror scop final este consolidarea relaţiei brand - consumator şi atragerea noilor segmente de public. Astfel, avem grijă ca în fiecare an să lansăm noi pachete cadou, care cuprind soluţii de îngrijire eficiente şi de încredere şi care să reprezinte opţiunea ideală de cadouri pentru cei dragi", a declarat Ioana Borza, Director Marketing al Farmec.

Seturile pentru sărbători sunt destinate îngrijirii tenului, părului şi corpului și aduc consumatorilor discount-uri promoționale de 20% sau produse şi accesorii oferite cadou.

Astfel, Borseta Gerovital H3 Evolution este formată din crema antirid cu acid hialuronic, Apa micelară şi Deodorantul Pearl şi include borseta cadou. Un alt pachet de pe segmentul antiage este Caseta Gerovital H3 Evolution, care cuprinde Crema intesiv hidratantă şi Deodorantul Diamond oferit cadou.

Ca urmare a obiectivului companiei de a-şi consolida poziţia pe piaţa de produse pentru bărbaţi, dar şi al interesului în creştere pentru această categorie, Farmec a lansat două Borsete Gerovital H3 Men, la achiziția cărora clienții primesc borseta cadou şi două Casete Gerovital H3 Men ce oferă un discount de 20%. Aceste pachete speciale includ produse de îngrijire a tenului, părului şi corpului şi răspund nevoilor specifice ale bărbaţilor.

De asemenea, pachetele cadou din 2017 includ şi multe dintre soluţiile lansate în acest an. Printre acestea se numără Casete Gerovital Plant cu 20% discount, Caseta Farmec care are în această perioadă 15% reducere şi cele două Borsete Gerovital H3 Derma+ Premium Care, care conţin produse din prima linie de dermatocosmetice de pe segmentul premium a companiei.

Caseta Doina include Laptele vitaminizant şi Crema nutritivă vitaminizantă, oferită cu un discount de 50% din preţul cremei.

Toate seturile cadou pot fi achiziţionate din comerţul tradiţional (supermarketuri, hipermarketuri și magazinele de profil din țară), reţeaua de magazine de brand Farmec şi Gerovital, precum şi din magazinul online www.farmec.ro.    

Pentru a fi la curent cu noutăţi legate de brand-urile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiştilor, surprize şi concursuri, puteţi urmări conturile de social media:

Facebook: facebook.com/farmec.romania   

(advertorial)

 

 

 

Comenteaza