Carduri de bus contactless pentru studenții UTCN. De unde pot fi ridicate

Carduri de bus contactless pentru studenții UTCN. De unde pot fi ridicate

În perioada 05.06.2019- 30.06.2019 Compania de Transport Public Cluj-Napoca eliberează pentru studenții Universității Tehnice din Cluj-Napoca, cardurile de transport contactless încărcate cu abonamente gratuite și cu reducere*,  pentru transportul public în Cluj-Napoca.

Începând cu data de 05.06.2019 nu se mai emit abonamente pe suport de hârtie pentru studenții, masteranzii și doctoranzii Universității Tehnice din Cluj-Napoca, (cu excepția celor în an terminal care pot opta pentru a solicita abonamentul pe card sau pe suport de hârtie).

Abonamentele gratuite încărcate pe cardul contactless nu vor mai trebui actualizate în fiecare lună, eliminând astfel necesitatea prezentării lunare la punctele de vânzare. Abonamentele se actualizează la începutul fiecărui an universitar. Astfel, studenții care au ridicat cardul contactless sunt rugați să îl păstreze și să îl prezinte în luna Octombrie 2019 la Centrele de vânzare carduri, pentru reîncărcare.

*Abonamentele cu reducere se vor actualiza lunar la toate Birourile de vânzare Carduri.

Tipurile de abonamente și actele necesare se găsesc în tabelul de mai jos:

Carduri de bus contactless pentru studenții UTCN. De unde pot fi ridicate

*Pentru abonamentele gratuite, costul primului card emis este suportat de CTP Cluj-Napoca. Pentru abonamentele cu reducere se achită cardul contactless în valoare de 5,50 lei. Valabilitatea suportului de plastic este de 3 ani.

**Cardurile nebancare sunt: A card/A Kártya, City Card Student, Euro<26, ISIC , Omnipass, StudCard.

Locațiile de eliberare a cardurilor de călătorie pentru studenții Universității Tehnice  sunt următoarele:

Carduri de bus contactless pentru studenții UTCN. De unde pot fi ridicate

Atenție: În ultimele 15 minute ale programului nu se mai eliberează carduri, fiind necesară închiderea situațiilor de vânzări.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza