Cele mai eficinte tratamente pentru albirea dinţilor. Acasă

Cele mai eficinte tratamente pentru albirea dinţilor. Acasă
Albirea dinţilor este o problemă ce nu-i vizează doar pe fumători sau pe cei care beau câteva cafele pe zi. Dinţii pot fi îngălbeniţi de substanţele care pătează smalţul dar şi de depunerile de placă.

Prepara-ti o pasta de dinti cu peroxid de hidrogen

Amesteca 6 lingurite de bicarbonat de sodiu, 2 linguri de ulei de cocos caldut, 10 picaturi de ulei de menta sau cuisoare, o lingurita de peroxid de hidrogen 3%. Toate ingredientele trebuie amestecate intr-un bol pana cand capata o textura cremoasa. Mai adauga bicarbonat de sodiu daca este prea subtire sau ulei de cocos daca este prea groasa. Depoziteaza pasta de dinti intr-un recipient opac. Ai grija sa nu inghiti pasta de dinti, deoarece contine peroxid de hidrogen.

Prepara-ti o pasta din capsuni si bicarbonat de sodiu

Capsunile sunt unul din ingredientele speciale din care iti poti prepara, in casa, o lotiune care curata si albeste in mod natural dintii. Zdrobeste intr-un vas, pana rezulta un piure fin, patru capsuni, adauga o lingurita rasa de bicarbonat de sodiu si amesteca bine. Aplica amestecul de dinti cu o periuta de dinti moale si perie dintii ca atunci cand te speli pe dinti, dar mult mai lent, pentru a da preparatului posibilitatea sa actioneze. Operatiunea trebuie sa dureze cinci minute si poate fi repetata o data pe saptamana.

Spala-te pe dinti cu bicarbonat de sodiu si lamaie

Nu, nu trebuie sa faci asta zilnic, deoarece smaltul va fi afectat, insa e bine de stiut ca bicarbonatul de sodiu albeste dintii. Amesteca-l cu pasta de dinti sau cu lamaie daca ti se pare neplacut si vei avea dintii o idee mai albi. Este recomandat sa te speli cu bicarbonat de sodiu o data pe saptamana.

 

Comenteaza