Cidru cald din mere, băutura perfectă la început de toamnă. Vezi reţeta
- Scris de Ziua de Cluj
- 25 Sep 2018, 11:00
- Utile
- Ascultă știrea
Cidru de mere cald cu mirodenii - o alternativă fără alcool la vinul fiert.
Ingrediente
6 cani cidru de mere
¼ cana sirop de artar
2 bete de scortisoara
fructele uscate de ienibahar
coaja de la 1 portocala
coaja de la 1 lamaie
6 catei de usturoi
Cum se prepara
Pune cidrul de mere si siropul de artar intr-o cratita din otel inoxidabil. Betigasele de scortisoara, usturoiul, ienibaharul, coaja de lamaie si de portocala aduna-le intr-un saculet de tifon. Leaga-l bine si scufunda-l in amestecul de cidru din cratita. Lasa la focmediu in jur de 5-10 minute, astfel incat compozitia sa fie fierbinte, fara sa fi ajuns insa la punctul de fierbere.