Clujenii vor avea parte de vreme rea şi în zilele ce urmează VIDEO

Clujenii vor avea parte de vreme rea şi în zilele ce urmează VIDEO
Judetul Cluj a scapat de sub incidenta codului galben , dar nu a scapat si de vremea rea. Potrivit meteorologilor in următoarele două zile vor continua ninsorile în judeţ, iar temperaturile vor fi cuprinse între minus patru grade şi zero grade Celsius. Vremea se va încălzi la sfârşit de săptămână când maximele vor ajunge la 12 grade Celsius.

Înca nu este cazul sa renuntati la hainele groase de iarna si asta pentru ca meteorologii au anuntat in continuare vreme rece si ninsori în judeţul Cluj.

"În următoarele două zile, va continua să ningă slab, dar va ninge şi se va depune în continuare strat de zăpadă mai consistent de 10-15 centimentri în zona de munte, în rest în jur de 5-10 centimetri", a declarat Narcis Maier, meteorolog.

Temperaturile minime se vor situa între minus patru şi zero grade Celsius, iar cele maxime vor fi între două şi patru grade.

"De joi ne aşteptăm ca vremea să intre într-un proces de încălzire treptată astfel încât pe sâmbătă, duminică vom avea şi temperaturi de peste 10-12 grade. Până atunci rămâne o vreme rece, predominant sub formă de ninsoare în următoarele două zile şi apoi predominant sub formă de ploaie", mai spune meteorologul.

Meteorologii se aşteaptă în week-end vremea să se încălzească.

 

Etichete
Comenteaza