COMOARA din China care VINDECĂ VIROZELE de toamnă

COMOARA din China care VINDECĂ VIROZELE de toamnă
Exoticul Litchi VINDECĂ durerile în GÂT și ameliorează TUSEA provocată de VIROZE.

Comoara din China, fructul Litchi vindecă TUSEA și DURERILE în GÂT provocate de virozele de toamnă.

Exoticul Litchi e un fruct dulce-acrișor. Prin proprietățile sale excepționale, fructul Litchi este perfect pentru anotimpul rece. Utilizarea sa este potrivită pentru copii, tineri, adulți, sportivi, femei gravide sau mamele care alăptează,dar și pentru persoanele în vârstă, deoarece LITCHI are conținut crescut de Vitamina C.


Litchi este cunoscut sub numele de prună chinezească și este considerat unul dintre cele mai bune fructe, datorită aromei și texturii sale. Litchi sunt dulci și pot fi consumate și uscate, ca stafide. În China este foarte apreciată mierea obținută din flori de litchi. Acest fruct exotic este folosit în medicina tradițională. Ingerat în cantități moderate ameliorează tusea, semințe sunt utilizate ca un analgezic, iar tinctura de Litchi calmează gâtul inflamat.


Specialiștii în medicina tradițională chineză spun că Litchi TRATEAZĂ alcoolismul și anumite tulburări gastrice. De asemenea, pentru că este un ANTIOXIDANT grozav, Litchi este PERFECT pentru dieta sportivilor, dar și în alimentația persoanelor care suferă de HIPERTENSIUNE arterială, pentru că REDUCE riscul de boli cardiovasculare.

Andra-Daria Szasz

 

Comenteaza