CTP Cluj SUPLIMENTEAZĂ numărul de autobuze pe liniile metropolitane afectate de lucrările din Florești

CTP Cluj SUPLIMENTEAZĂ numărul de autobuze pe liniile metropolitane afectate de lucrările din Florești

In contextul lucrarilor de modernizare a str. Eroilor din Floresti, de dezafectare a podului de la intersectia strazii Eroilor cu strada D. Mocanu si de relocare a retelei de gaze naturale aeriene in subteran pe str. Cetatii, au condus la supraaglomerarea traficului auto general, ceea ce afecteaza si programul liniilor metropolitane din Floresti, in special liniile M21, M22 si M26 .

''In acest sens Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA a suplimentat numarul mijloacelor de transport utilizate pe liniile de Floresti, iar impreuna cu interventia Primariei si a Politiei Locale Floresti s-a reusit reducerea intervalelor cu blocaje din traficul auto general.

Cu toate acestea intre orele 06:30 – 07:15, distanta parcursa de autobuzele liniilor M 21 si M 26 intre statia de capat Cetatea Fetii si statia Poligonului se realizeaza in 50 – 70 min. Pentru reducerea timpului de asteptare si preluarea calatorilor se vor introduce incepand cu data de 19/09/2022 un numar de 4 autobuze pe linia M26 cu plecare din statia Primaria Floresti S la orele: 6:33, 6:40, 6:47 si 6:54, iar pe linia M21 vor fi introduse 3 autobuze cu plecare din zona fostei ferme de pe strada Cetatii la orele: 6:30, 6:40, 6:50.

Pentru mai multe detalii va invitam sa consultati paginile si programele de circulatie ale celor 2 linii AICI la sectiunea ORARE / linii metropolitane.

Ne cerem scuze pe aceasta cale calatorilor din Floresti, si dorim sa reasiguram publicul calator de faptul ca desi intarzierile din orare au cauze independente de Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A., vom cauta impreuna cu autoritatile publice locale solutiile optime in vederea imbunatatirii transportului public.

Va multumim pentru intelegere”, a transmis CTP Cluj.

Etichete
Comenteaza