Cum să faci artă în bucătărie, cu vasele de gătit potrivite, din colecția VIVESS de la PENNY

Cum să faci artă în bucătărie, cu vasele de gătit potrivite, din colecția VIVESS de la PENNY

Sarea în bucate are un rol elementar pentru obținerea gustului desăvârșit, dar și vasele de gătit sunt la fel de importante.

De la acest principiu a pornit campania din magazinele PENNY, care pune la bătaie o colecție de vase de gătit VIVESS, în ediție specială, ce le asigură succesul în bucătărie chiar și începătorilor. Calitatea vaselor, prețul lor redus la jumătate în baza punctelor acumulate la cumpărături și, mai ales, scopul nobil al campaniei, acela de a oferi o șansă la educație copiilor din familiile defavorizate, sunt motive extrem de bune pentru a ți le face cadou înainte de sărbători.

De ce este important vasul de gătit pentru ca mâncarea să fie gustoasă?

Pregătirea meselor de sărbători implică organizare riguroasă cu lista de cumpărături și multe ore de muncă în bucătărie. Pentru ca investiția în alimente, timp și efort să nu fie în zadar, iar gustul bucatelor tradiționale să fie desăvârșit, așa cum ți-l amintești din rețetele pregătite de mama sau bunica, ai nevoie de aliați de încredere în laboratorul tău gastronomic.

Totul pornește de la alegerea ingredientelor potrivite. Nimic nu se compară cu gustul proaspăt, intens al rețetelor tradiționale de sărbători, pregătite în casă! Cârnații zemoși cu crustă crocantă, sarmalele în foi de varză, care se topesc în gură, tochitura de porc cu textură fragedă, servită alături de mămăliga aburindă, toate aceste bunătăți merită să iasă ca la carte și să le ofere papilelor gustative răsfățul suprem. Iar pentru asta ai nevoie, în primul rând, ca toate ingredientele folosite să fie de cea mai bună calitate. Carnea și legumele trebuie să fie proaspete, iar mirodeniile alese cu grijă. Dacă pe lista de cumpărături ai completat arsenalul alimentar necesar, în magazinele PENNY vei găsi tot ce ai nevoie, dar și vasele de gătit perfecte pentru rețetele tale.

Aceasta este a doua condiție esențială pentru a putea extrage aromele din fiecare ingredient în parte și a obține, în final, gustul desăvârșit în farfurie. Mai mult decât atât, vasul de gătit potrivit îți oferă garanția că atât carnea, cât și legumele sunt preparate termic exact cât este nevoie pentru a-și evidenția aroma și a deveni fragede, fără a-și pierde textura și fără a se arde.

Oalele, tigăile și tăvile din aluminiu sunt ideale pentru prepararea bucatelor deoarece acest metal este un foarte bun conducător termic, de cinci ori mai bun decât inoxul, și distribuie căldura uniform pe toată suprafața vasului, astfel încât toate ingredientele se vor coace la fel, în același timp. Instrumentele de gătit din colecția VIVESS de la PENNY sunt realizate din aluminiu forjat, învelit cu un strat protector ILAG Non Stick, care creează o suprafață extrem de rezistentă la zgârieturi și abraziune. Aceasta nu permite lipirea sau arderea ingredientelor și se curăță extrem de ușor după utilizare.

De exemplu, atunci când vine momentul să prăjești ingredientele în tigaie, trebuie să ai siguranța că aceasta nu îți va lipi legumele și nu îți va arde bucățile de carne. Poți folosi tigaia wok din colecție pentru tocănițe gustoase și sănătoase. Sau poți alege tigaia grill pentru a pregăti o friptură savuroasă, fără extra grăsimi, astfel încât să obții o cină festivă plină de gust și fără riscuri pentru siluetă. Iar pentru ca rețeta ta de sarmale de la bunica să nu-și piardă din savoare, chiar dacă nu ai vasul din lut în care gătea ea, poți folosi oala din colecția VIVESS, care le va coace lent și uniform, păstrând frunzele de varză suculente și oferindu-le frăgezime, în timp ce umplutura din carne și orez capătă textura perfectă.

3 motive pentru care să alegi vasele de gătit VIVESS

1.      Cumperi produse și ingrediente de calitate pentru consumul casnic uzual și câștigi puncte bonus, puncte care îți vor aduce o economie considerabilă în bugetul pentru echiparea bucătăriei cu ustensile de gătit. În perioada 1 noiembrie 2023 – 23 ianuarie 2024, la fiecare 20 lei cheltuiți în magazinele PENNY, primești 1 punct bonus, iar la achizitionarea produselor din promoțiile săptămânale primești extra puncte bonus, calculate saptamanal, per fiecare produs în parte. În plus, dacă folosești cardul PENNY, îți dublezi punctele primite pentru valoarea fiecărui bon fiscal. Folosind 5 puncte bonus, poți achiziționa vasele de gătit din colecția VIVESS cu reducere de 50%.

2.      În perioada campaniei, până pe 23 ianuarie, ai cel mai bun raport preț – calitate la aceste instrumente de gătit premium din colecția VIVESS. Practic, îți reînnoiești arsenalul de gătit cu ustensile de cea mai bună calitate, la jumătate de preț și îți asiguri succesul în bucătărie.

3.      Prin cumpărăturile tale faci și o faptă bună de sărbători pentru că această campanie susține programul „Școala după școală”, desfășurat de către PENNY alături de Organizația Salvați Copiii. Astfel, 65 de copii din familii defavorizate din Constanța, vor avea acces la educație, cu ajutorul tău. Prin fiecare produs VIVESS cumpărat poți ajuta acești copii care vor participa zilnic, timp de 2 luni, la acest program.

 

 

 

 

 

Comenteaza