Cum va fi vremea în minivacanța de 1 decembrie.  Unde poți pleca dacă vrei să ai parte de zăpadă

Cum va fi vremea în minivacanța de 1 decembrie.  Unde poți pleca dacă vrei să ai parte de zăpadă
| Foto: Foto: Dan Tautan, Radu Pădurean, Gabriel Aldea, Nicu Cherciu

Administrația Națională de Meteorologie a transmis cum va fi vremea în minivacanța de 1 decembrie. 

Află unde vor fi temperaturi de zero grade. Estimarea ANM este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Marea Britanie.

În Banat, până pe 30 noiembrie, media temperaturilor maxime va fi de 8…10 grade, iar la începutul lunii decembrie, tendința valorilor termice diurne va fi de scădere ușoară, până la o medie de 6 grade. Se vor înregistra 1…2 grade Celsius. Probabilitatea de precipitații va fi ridicată luni, 28 noiembrie, și cu tendința de creștere după 1 decembrie.

La începutul lunii decembrie, pentru Crișana este estimată o scădere ușoară și treptată a temperaturilor până la o medie de 4…5 grade. Săptămâna viitoare, valorile termice nocturne vor avea variații semnificative, minima fiind în jurul valorii de 0 grade.

În Transilvania se răcește considerabil. La finalul lunii noiembrie, meteorologii estimează maxime în medie de 6…7 grade, iar la începutul lunii decembrie, temperaturi de 3…4 grade. După 26 noiembrie, minimele vor fi de -2…0 grade, potrivit playtech.ro.

Comenteaza