Cum va fi vremea în minivacanța de Sf. Maria. Prognoza pentru Cluj

Cum va fi vremea în minivacanța de Sf. Maria. Prognoza pentru Cluj

În următoarele zile ne vom bucura și de soare, dar vom avea parte și de vreme instabilă, anunță meteorologii.

În zona Litoralului, regimul termic va fi unul oscilant, iar la munte vremea va fi mai rece, cu înnorări şi ploi izolate.

Astfel, în cursul după-amiezei de sâmbătă, 13 august, şi pe parcursul zilei de duminică, 14 august, vremea va fi în general închisă. "Va ploua în reprize, iar temperaturile maxime vor oscila, în tot intervalul, între 27 şi 30 de grade Celsius, în timp ce minimele vor oscila între 20 şi 22 de grade Celsius. De asemenea, apa mării va avea 24 - 26 de grade Celsius.

"În cursul zilei de vineri, vremea va fi însorită, dar începând de sâmbătă după-amiaza îşi vor face apariţia aversele, la fel şi în cursul zilei de duminică. Luni, în prima parte a zilei, la mare cerul va fi noros, cu şanse crescute de ploaie. În zona Litoralului, vântul se va domoli faţă de zilele trecute când am avut intensificări şi de 65 km/h", a precizat, pentru Agerpres, Marina Antonescu, meteorolog ANM.

În ceea ce priveşte prognoza pentru zona montană, estimările arată o vreme mai rece, cu înnorări şi ploi izolate, fenomene care se vor semnala începând de vineri. Totodată, sâmbătă şi duminică se vor semnala averse şi descărcări electrice în cea mai mare parte a regiunii montane.

Iată cum va fi vremea la Cluj în minivacanța de Sf. Maria:

Sâmbătă: 27°C (maxima); 14°C (minima); Cer senin

Duminică: 28°C (maxima); 15°C (minima); Averse, furtuni, descărcări electrice

Luni: 25°C (maxima); 15°C (minima); Averse și furtuni izolate.

Comenteaza