Cum va fi vremea în minivacanța de Sfânta Maria! Veștile sunt bune

Cum va fi vremea în minivacanța de Sfânta Maria! Veștile sunt bune

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în minivacanța de Sfânta Maria. Românii care merg la munte sau la mare vor avea parte de temperaturi ridicate, iar șansele de precipitații sunt scăzute.

La mare, temperaturile vor fi între 27-28 de grade Celsius, iar apa mării se va încălzi. Și la munte va fi vreme călduroasă.

Totodată, la Cluj este așteptată o vreme frumoasă, primele ploi fiind prognozate abia joi.

„În cursul următoarelor zile veștile sunt bune. Temperaturile nu vor înregistra o creștere spectaculoasă, vor fi în jurul normelor, cu maxime de la 26-27 de grade până la 32-33.

În zona litoralului ne așteptăm la maxime de 27-28 de grade și chiar și apa mării are tendința să se mai încălzească puțin, până la 23 de grade.

 În ceea ce privește zonele montane, temperaturile vor crește, în timpul zilei temperaturi agreabile la zone mai joase dar și pe crestele montane. Treptat patrunde o masă de aer mai caldă în zona țării noastre, ne așteptăm la minime cuprinse între 10-12 grade și 22 de grade pe litoral.

În ceea ce privește instabilitatea, va fi un grad destul de redus, în zona litoralului vremea predominant frumoasă, condițiile pentru descărcări electrice și ploi foarte reduse. Ar putea să fie ploi de scurtă durată dar în general vremea va fi frumoasă”, a declarat Oana Păduraru, meteorolg ANM, potrivit evz.ro.

Comenteaza