Dieta de toamnă: slăbeşti până la 2 kg în 7 zile

Dieta de toamnă: slăbeşti până la 2 kg în 7 zile
Toamna este anotimpul perfect pentru slabire. Vezi meniul recomandat pentru 7 zile.

In prima zi poti servi la micul dejun terci de ovaz cu lapte si cateva bucatele de lapte, banane si afine. La pranz iti vei face o salata de pui la gratar cu orez si ciuperci. La desert poti manca struguri. Cina va fi formata din paste cu ton, ceapa si porumb, condimenta-te cu suc de lamaie. Pe langa aceste alimente, mai poti manca si fasole la abur.

In cea de-a 2-a zi, dimineata vei manca o felie de sunca cu ciuperci la gratar si o ompleta. La pranz poti manca paste fierte cu ceapa, porumb si gratar de piept de pui iar la desert o salata de fructe ( fara banane). Cina va fi constituita dintr-o pulpa de pui la tava cu o garnitura de ciuperci taiate marunt, facute la tigaie.

A 3-a zi este formata dintr-un mic dejun cu paste si rosii si o salata de fructe cu iaurt. La pranz vei manca 2 felii de paine integrala cu o ciorba de legume si putina carne de vita. La desert poti servi afine. Cina este formata din piept de pui la gratar, un ou ochi si putin piure de cartofi;

In cea de-a 4-a zi vei manca lapte cu cereale la prima masa a zilei, cartofi fierti cu ton si cu porumb la pranz si o friptura de porc si legume calite la cina.

Cea de-a 5-a zi din dieta de toamna este formata din 6 biscuiti cu cereale, lapte si cateva bucati de banana la micul dejun, gratar de piept de pui, cartofi natur si legume calite la pranz, pe langa care poti manca si ananas drept desert, iar la cina, budinca din carne de vita, morcovi, telina, cartofi, rosii si ceapa.

In cea de-a 6-a zi te poti delecta cu o felie de sunca, un ou ochi facut in apa si rosii la prima masa a zilei. La pranz vei manca 2 felii de paine integrala, carne de vita la gratar, morcovi, castraveti si un mar sau o para la desert. Cina va consta intr-o ciorbita de legume si un file de crap cu o felie de paine.

Ultima zi a dietei de toamna va avea un meniu format din ompleta cu ciuperci si rosii la micul dejun, piept de pui la gratar cu legume calite la pranz si pate de macrou cu iaurt degresat si suc de lamaie la cina.Acesta poate fi consumat cu cereale sau fructe.

(sursa: slabescu.ro)

 

Comenteaza