Funcții mai puțin cunoscute ale Samsung Flip 5

Funcții mai puțin cunoscute ale Samsung Flip 5

Dacă vă numărați printre persoanele care adoră gadget-urile și vă doriți să dispuneți mereu de cel mai nou smartphone de pe piață, atunci acest articol vă este dedicat.

În rândurile ce urmează vrem să vă vorbim despre câteva funcții mai puțin cunoscute ale Samsung Flip 5, un telefon de top ce oferă posibilitatea de multitasking la cote maxime. Astfel, nu numai că vă veți convinge de utilitatea device-ului, dar veți și afla dacă vi se potrivește în viața de zi cu zi sau nu. Să începem!

Samsung reușește să surprindă cu fiecare lansare a sa. De la telefoane care mai de care până la televizoare și accesorii smart, acest brand s-a făcut remarcat de-a lungul timpului pentru grija pe care o pune în confecționarea electronicelor dar și pentru calitatea de top cu care uimește. Printre cele mai populare smartphone-uri de la momentul actual se numără Samsung Fold 5, S23 Ultra și chiar și Samsung Flip 5. De aceea ne dorim să vă vorbim despre cel din urmă model, pentru a vă prezenta câteva dintre funcțiile cele mai interesante de care dispune și pentru a scoate în evidență performanța oferită de acest brand. Haideți să aflați de ce este în stare noul telefon.

Funcții mai puțin știute

Cele mai interesante funcții ale acestui device au de-a face cu capacitatea sa de a se plia până la 180 de grade. Acest feature a luat prin surprindere piața electronicelor atunci când a fost lansat și așa a ajuns să fie printre cele mai interesante caracteristici pe care le poate avea un telefon. În continuare vă vom vorbi câte puțin despre fiecare funcție promisă în parte, pentru a vă ajuta să vă hotărâți dacă Samsung Flip 5 vi se potrivește sau nu.

  • Personalizarea cover screen-ului: cover screen este un ecran smart și tactil ce se află pe partea din spate a telefonului, lângă camerele foto. Acesta permite personalizarea la cote înalte și neașteptate. Vă puteți seta imaginea de fundal preferată, să adăugați o mulțime de widget-uri folositoare dar și să vă monitorizați procentul bateriei sau notificările, totul fără a mai fi nevoie să vă deschideți telefonul. Veți avea toate informațiile necesare la dispoziție dintr-un singur tap.
  • Split screen: o altă funcție demnă de lăudat a acestui smartphone este și split screen. Aceasta vă permite să navigați pe două aplicații în același timp, oferind posibilitatea de multitasking exact atunci când aveți nevoie. Tot ce trebuie să faceți este să o activați din setări iar apoi, cu un singur swipe veți reuși să folosiți aplicația de mesaje și rețelele sociale, de exemplu, în același timp.
  • Flex mode: o altă funcție uimitoare o reprezintă și flex mode. Acest mod de utilizare smart vă permite să navigați cu ușurință pe telefon, atunci când acesta stă sprijinit de masă. Flex va afișa în partea de jos a ecranului o multitudine de controale pentru o utilizare mai simplă, pe când, în partea de sus a ecranului, veți vedea aplicația dorită. Așa, nu veți mai fi nevoit să țineți device-ul în mână atunci când îl folosiți, ci veți putea naviga pe el la fel de simplu ca pe laptop.
  • Fotografiere din cover screen: o altă funcție ce merită activată este și posibilitatea de a face poze din cover screen. Cum acesta este situat lângă camerele foto, ce alt feature mai bun decât să vă puteți face selfie-uri alături de cei dragi cu un singur tap ar putea exista? Veți putea captura fotografii minunate de grup sau solo fie apăsând widget-ul de cameră și deschizând aplicația, fie apăsând butonul lateral de două ori pentru activare. Apoi, doar apăsați shutter-ul sau rostiți o comandă vocală pentru a capta poza. Puteți personaliza această funcție foarte simplu din setări.
  • Object eraser: și dacă tot am vorbit despre fotografii, aflați că acest smartphone dispune și de funcția de object eraser din editorul foto. Dacă ați făcut un selfie sau o fotografie cu un peisaj și vă doriți să scoateți un obiect din background, doar intrați în editor, activați funcția în cauză și gata. Veți dispune de poze editate la perfecție, după bunul plac.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că v-am ajutat să vă dați seama dacă Samsung Flip 5 vă este potrivit sau nu, după informațiile oferite. Pentru și mai multe ponturi, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy browsing.

Comenteaza