Funcționalitatea oalelor sub presiune Tefal și cum să vă duceți pasiunea pentru gătit la următorul nivel

Funcționalitatea oalelor sub presiune Tefal și cum să vă duceți pasiunea pentru gătit la următorul nivel

Toți iubitorii de culinar știu că, pentru preparate senzaționale, este nevoie de mai mult decât îndemânare și imaginație. Pe lângă acestea, un bucătar adevărat trebuie să dispună și de niște ustensile pe măsură.

Dacă vă numărați și dumneavoastră printre pasionații de bucătărie, atunci rămâneți cu noi. În rândurile ce urmează vrem să vă prezentăm gama de cratițe Tefal, și anume pe cele sub presiune. Cu astfel de instrumente de gătit veți reuși să vă surprindeți apropiații cu cele mai fabuloase mâncăruri, dar și să vă duceți pasiunea la un alt nivel. Vă vom vorbi despre fiecare categorie de oale în parte, pentru a vă ajuta să faceți cea mai inspirată alegere. Să începem!

Vă întrebați oare de ce vrem să ne concentrăm asupra brandului Tefal? Pentru că acesta s-a remarcat de-a lungul timpului datorită materialelor de înaltă calitate folosite la confecționarea ustensilelor și, de asemenea, datorită ușurinței cu care acestea se pot folosi. Ce poate fi mai plăcut decât să vă întoarceți acasă după o zi grea la birou, să puneți oala sub presiune Tefal pe foc, să amestecați ingredientele preferate și să așteptați ca mâncare să fie gata, în timp record? Timp în care dumneavoastră vă puteți ocupa de alte treburi casnice, bineînțeles. Deci, ne concentrăm pe acest brand datorită calității superioare și a versatilității pe care le oferă. Cu un astfel de instrument de gătit, veți putea să vă duceți pasiunea la nivel de performanță și vă veți uimi familia cu fiecare masă. În continuare, o să vă vorbim despre cele mai populare oale sub presiune din gama Tefal. Vă vom enumera caracteristicile lor, pentru a le înțelege utilitatea, și vă vom spune și ce fel de rețete puteți pregăti în acestea. Apoi, gătitul va deveni mai ușor ca niciodată, atât pentru persoanele experimentate, cât și pentru cei care sunt la început de drum.

  • Oale sub presiune și caracteristicile lor

Oalele sub presiune sunt aparate de gătit ce ajută mâncarea să prindă gust, arome și nuanțe senzaționale. Cu un astfel de instrument în bucătărie, veți reuși să surprindeți de fiecare dată. Ele se folosesc foarte simplu, de aici și utilitatea menționată: nu trebuie decât să puneți pe foc ingredientele dorite și să așteptați finalizarea procesului de gătire, timp în care dumneavoastră vă veți putea îngriji de copii, de casă sau de animalele de companie. Aveți o mulțime de posibilități! Iar acum vom continua cu enumerarea promisă.

  • Oala sub presiune Tefal Secure 5 Neo este un instrument de gătit excepțional, ce vine cu următoarele caracteristici:
  • Garanție de 10 ani.
  • 5 sisteme de siguranță: închidere de siguranță, sistem de blocare automată, supapă pentru controlul presiunii, valvă de siguranță și garnitură.
  • 2 nivele de gătire.
  • Indicator de presiune.

Această oală este compatibilă cu sursele de căldură pe inducție, gaz, electric, ceramic sau halogen, are o capactitate de 8 litri și poate fi folosită pentru o familie de 5 – 8 membri, dispune de coș pentru gătire la abur, poate fi spălată la mașina de spălat vase și este confecționată din oțel inoxidabil. Este o oală excepțională, ce vă va permite să gătiți de la preparate sărate, precum orez cu legume sau ratatoiulle, până la preparate dulci, precum orezul cu lapte sau checurile.

  • Oala Tefal Clipso Minut Easy, un alt instrument de gătit senzațional, ce prepară mâncărurile de două ori mai repede decât oalele obișnuite. Ea dispune de următoarele caracteristici:
  • Ușor de utilizat: se poate deschide și închide cu o singură mână.
  • Gătire rapidă.
  • Cu 30% mai ușoară decât alte oale din aceeași gamă.
  • Garanție de 10 ani și 5 sisteme de siguranță.
  • Păstrează cu până la 80% mai multe vitamine la preparare.

Această oală sub presiune Tefal este și ea compatibilă cu aceleași surse de căldură precum modelul precedent, însă vine cu o capacitate de 6 litri ce poate fi folosită pentru o familie de 4 – 6 membri. Are un singur program de gătit, dispune de coș pentru gătire la abur, poate fi pusă la mașina de spălat vase și elimină aburul în mod controlat. Evident că și cu această cratiță veți putea găti preparate senzaționale, în special cărnuri, pește, legume și ciorbe.

  • Oala Tefal Clipso Minut Duo este prima cratiță sub presiune 2 în 1. Ea dispune de următoarele caracteristici:
  • De două ori mai rapidă decât alte oale din aceeași gamă.
  • Proces de gătire 2 în 1: fast cooking sau slow cooking.
  • Înveliș non-stick din titanium.
  • Ușor de folosit.
  • 5 sisteme de siguranță.
  • Păstrează cu până la 80% mai multe vitamine la preparare.

Este o cratiță perfectă pentru o familie de 3 – 5 membri, având o capacitate de 5 litri, și poate găti excepțional tocănițe aromate sau alte mâncăruri cu zeamă. Totodată, ea are și indicator de presiune, și coș pentru gătire la abur. Și pentru că este atât de funcțională, ea se poate asemăna chiar și cu Tefal One Pot, oala sub presiune electrică.

Iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că acum aveți încredere să achiziționați o oală sub presiune Tefal. Nu ezitați să navigați mediul online dacă mai aveți întrebări. Vă dorim happy cooking!

Comenteaza