Furtunile și canicula lovesc România. Cum va fi vremea la Cluj în următoarele zile

Furtunile și canicula lovesc România. Cum va fi vremea la Cluj în următoarele zile

Vremea în această perioadă rămâne schimbătoare în întreaga țară. Vom avea parte de un nou val de caniculă, dar și de furtuni şi ploi torențiale.

 

Începând de ieri și continuând și în zilele următoare, vom resimți o creștere a temperaturilor, mai ales în sudul teritoriului.

Așadar, aproape toate regiunile vor experimenta o vreme călduroasă. Astăzi, maximele vor atinge 30 de grade Celsius și chiar puțin peste în sud și vest, în special în după-amiaza aceasta.

Mâine, căldura se va extinde în mai multe regiuni, cuprinzând zona de vest, sud, est și parțial și alte zone.

În același timp, localitățile din alte regiuni vor avea temperaturi mai moderate.

Cu atât mai mult cu cât mâine vorbim deja de valori de caniculă 35-36 de grade în Oltenia, în Muntenia, poate că și în sudul Moldovei, potrivit antena3.ro.

Cum va fi vremea la Cluj

Prognoza meteo pentru Cluj anunță condiții variate în zilele următoare.

Duminică, 30 iulie, vom avea o zi cu maxime de 28°C și minime de 17°C, fiind posibile furtuni și ploi abundente cu o cantitate de precipitații de 10 L/m².

Luni, 31 iulie, temperaturile vor fi mai scăzute, atingând maximul de 26°C și minimul de 15°C, iar vom avea nori și furtuni, însă cantitatea de precipitații va fi mai mică, de 5 L/m².

Marți, 1 august, cerul va fi mai mult noros, cu o maximă de 28°C și minimă de 16°C, iar șansele de precipitații sunt reduse, de 10%.

Pentru perioada următoare, se preconizează vreme parțial noroasă și temperaturi moderate, oferind o diversitate de condiții meteorologice în orașul Cluj.


 

Etichete
Comenteaza