HOROSCOP 11 februarie 2023

HOROSCOP 11 februarie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcție de zodie, pentru ziua de sâmbătă, 11 februarie 2023.

Berbec

Mercur începe azi să se mişte prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, astfel că se anunţă o perioadă favorabilă pentru a începe şi a dezvolta proiecte mai vechi sau mai noi.

De asemenea, s-ar putea să întâlneşti persoane cu care ai multe lucruri în comun, care te-ar putea ajuta să te deschizi unor noi orizonturi sau să explorezi unele puncte de vedere pe care nu le-ai încercat până acum.

Taur

Mercur tranzitează de azi înainte casa carierei din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că se arată o perioadă propice pentru nativii(ele) care vor să se distingă la locul de muncă, să atragă mai multă vizibilitate de partea lor.

De asemenea, este un moment bun în care să încerci să te apropii mai mult de superiori, în care să îţi consolidezi unele legături în domeniul de activitate în care profesezi în principal în această perioadă.

Gemeni

Mercur îşi face azi loc în casa filozofiei de viaţă din astrograma ta generală, motiv pentru care această perioadă s-ar putea să vină la pachet cu unele revelaţii care te ajută să vezi anumite lucruri dintr-o perspectivă nouă.

În cazul în care intenţionezi să pleci într-o delegaţie sau în concediu ori să te ocupi de unele chestiuni birocratice, acum este momentul cel mai bun în care să programezi astfel de călătorii sau de iniţiative complexe.

Rac

Mercur păşeşte azi în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că se deschide o perioadă favorabilă pentru nativii(ele) care sunt implicaţi(te) într-o colaborare sau care intenţionează să intre într-un parteneriat.

Dispui de abilităţile de comunicare necesare pentru a te asigura că raportul de forţe între tine şi ceilalţi este unul egal, care vă ajută să colaboraţi într-o manieră care vă va aduce tuturor avantajele pe care vi le doriţi.

Leu

Mercur ajunge azi în casa parteneriatelor din harta ta astrală, ceea ce ar putea da de înţeles faptul că vei comunica mai bine în această perioadă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care colaborezi la serviciu.

Aşadar, dacă ai avut o perioadă mai complicată din acest punct de vedere, vei vedea unele schimbări în bine, nu doar în ceea ce priveşte gestionarea situaţiilor tensionate, cât şi în raport cu productivitatea voastră comună.

Fecioară

Mercur îşi face azi loc în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, astfel că în această perioadă ar trebui să oferi mai multă atenţie sectorului profesional, dar şi bunăstării tale generale.

Cu alte cuvinte, trebuie să te asiguri că ajustezi unele lucruri în ceea ce priveşte stilul tău de viaţă şi alimentaţie, dar şi modul în care abordezi unele sarcini la locul de muncă. Mizează pe progres, pe încercarea unor lucruri noi.

Balanţă

Mercur tranzitează de azi încolo casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce contribuie la o comunicare mai bună cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici.

În cazul în care eşti single, s-ar putea să apară mai multe oportunităţi de flirt în perioada următoare, dar depinde de tine dacă rămân la acest stadiu sau dacă le vei duce mai departe către o idilă sau o relaţie în toată puterea cuvântului.

Scorpion

Mercur se mişcă de azi înainte prin casa familiei din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să vezi o schimbare în bine în ceea ce priveşte modul în care comunici cu familia sau cu cei dragi în general.

Poate că îţi este mai uşor să treci peste diferenţele de mentalitate care există între tine şi cei dragi şi care v-au făcut probleme într-o formă sau alta în ultima perioadă. Aşadar, mizează pe toleranţă.

Săgetător

Mercur îşi face azi intrarea în casa comunicării din astrograma ta solară, fapt pentru care s-ar putea să îţi fie mai uşor să interacţionezi cu cei din jurul tău, atât de la serviciu, cât şi din familie.

Ştii exact ce şi cum să spui pentru a convinge sau pentru a atrage atenţie pozitivă de partea ta. Aşadar, se prefigurează o perioadă bună pentru negocieri sau interviuri profesionale ori pentru şedinţe în care să te remarci.

Capricorn

Mercur poposeşte azi în casa banilor din horoscopul tău general, semn că, în perioada care va urma, s-ar putea să primeşti ponturi sau veşti cu privire la oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii.

Este drept că s-ar putea să dispui de mai puţin timp liber, dar pe de altă parte, nu va dura prea multă vreme până când vei simţi diferenţa pe care o face acest lucru la buget.

Vărsător

Mercur îşi face intrarea azi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă mai multă în propria persoană şi mai multă energie decât ai avut în ultima perioadă. De asemenea, te simţi mai bine în pielea ta, iar acest lucru îţi oferă o mai mare deschidere faţă de ceilalţi.

Profită de această oportunitate pentru a da dovadă de autenticitate şi a te afişa în relaţiile tale, indiferent de natura lor, ca cine eşti cu adevărat.

Peşti

Mercur poposeşte în casa subconştientului din horoscopul tău solar, astfel că se deschide o perioadă a introspecţiei pentru tine astăzi. Cu alte cuvinte, s-ar putea să ai parte de momente în care te retragi din jungla cotidiană pentru a contempla gânduri şi sentimente care-ţi dau târcoale şi care trebuie procesate cu atenţie.

Aşadar, s-ar putea să fie o perioadă constructivă pentru tine în ceea ce priveşte nivelul de cunoaştere de sine pe care îl atingi.

Comenteaza