HOROSCOP 16 iulie 2018

HOROSCOP 16 iulie 2018

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 16 iulie 2018.

Berbec

A trecut weekend-ul, dar tie nu-ti sta deloc mintea la munca. Iti zboara gandul la partenerul de viata. In ultima perioada ati fost foarte apropiati si cu greu reusiti sa stati despartiti cateva ore. Incearca, totusi, sa te concentrezi si pe ceea ce ai de facut la job.

Taur

Discutiile pe care le-ai avut cu niste prieteni in weekend au ajuns sa fie interpretate, de unii dintre ei, cu totul gresit. Decat sa ajungeti sa va certati, mai bine retrage tot ce ai spus ori reformuleaza.

Gemeni

Saptamana incepe foarte bine, cu o veste grozava primita de la cineva apropiat. Esti incantat mai ales ca se anunta si o vizita care iti face mare placere. De obicei, eviti musafirii, dar acum te bucura.

Rac

Se anunta cateva zile pline pentru tine. E posibil sa intalnesti oameni dragi despre care nu mai stiai nimic de ceva vreme. Din pacate, nu toate vestile pe care ti le vor da sunt tocmai placute. E drept, nu te afecteaza pe tine direct...

Leu

Anumite manevre pe care le faci pentru a scapa de diferite treburi la job au devenit vizibile si s-ar putea sa fii nevoit sa dai niste explicatii. Reusesti sa scapi cu bine datorita unui coleg, insa ar trebui sa inveti ceva din toate astea.


Fecioara

Distractia din weekend in compania unor prieteni te-a epuizat. Nici macar ochelarii de soare pe care-i porti permanent la job nu vor masca faptul ca esti foarte obosit. Cel mai corect ar fi sa iti iei o zi libera si sa nu faci nimic altceva decat sa dormi.

Balanta

Vei avea o zi destul de grea, astazi. Problemele intampinate la locul de munca nu se vor rezolva decat spre dupa-amiaza. Asa ca, mai bea o cafea si incearca sa te concentrezi mai mult la ce ai de facut. Seara va fi mai linistita.

Scorpion

E vara si ai o pofta nebuna de a cutreiera tara in lung si in lat. Poti sa faci asta, dar mai ai niste zile bune pana la weekend. Daca te concentrezi la munca, s-ar putea sa poti sa pleci cu o zi sau doua mai repede la drum. 

Sagetator

Esti foarte bine dispus si te trezesti zambind indiferent de situatie. Constati ca optimismul iti face bine. Totul pare perfect si nimic nu te deranjeaza. Parca nici traficul nu mai e atat de aglomerat astazi.

Capricorn

Ai nevoie de ajutor si nu ezita sa il ceri daca vei sa termini la timp tot ce ai de facut. Lasa orgoliul si uita-te la ceas. Risti sa intarzii la o intalnire importanta pe care nu ai vrea sa o ratezi. Alege!

Varsator

Cheltuielile din ultima vreme ti-au cam golit buzunarul si realizezi ca mai ai mult pana la salariu. Nu te panica, mai bine fa un calcul. Poate reusesti sa te descurci si fara un imprumut daca stii sa te abtii de la excese.

Pesti

Esti grabit si risti sa strici toata treaba. In felul acesta nu reusesti sa te coordonezi cu ceilalti si, pe cand vei crede ca ai terminat, va trebui sa o iei de la inceput. Nu te teme, nu vei intarzia la evenimentul programat pentru dupa-amiaza!

 

Etichete
Comenteaza