HOROSCOP 27 noiembrie 2019

HOROSCOP 27 noiembrie 2019

HOROSCOP 27 noiembrie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 27 noiembrie 2019.

Berbec

Cineva iti pregateste o surpriza mai neobisnuita. Dupa ce ramai mut de uimire cateva clipe, reusesti, in cele din urma, sa te relaxezi. Abia acum intelegi tot ce s-a intamplat in ultimele zile...

 

Taur

Ai o zi foarte aglomerata si nu stii cum sa faci fata programului incarcat. Cere ajutor. Nu incearca sa abordezi treburile superficial si sa faci mai multe lucruri deodata.

 

Gemeni

Ai uitat sa faci ceva important si iti dai seama ca ai incurcat totul destul de rau... Poti sa iesi cu bine din situatie, dar va trebui sa iti sacrifici o parte din program si sa stai mai mult la job.

 

Rac

Te-ai distrat cam mult in ultima vreme si acum constati ca ai ramas in urma cu munca la birou. Incearca sa recuperezi cumva timpul pierdut, mai ales ca se apropie si o sedinta la care vei avea de dat socoteala.

 

Leu

Oricat efort depui astazi, pare in zadar. Parca nimeni nu te mai sustine... Toti sunt agitati. Oare se intampla ceva important si tu nu stii nimic? Nu sta pe margine, incearca sa afli!

 

Fecioara

Te asteptai la un inceput de saptamana mai linistit, insa o sa ai atat de multe treburi de rezolvat, incat seara o sa ajungi acasa epuizat. Tot ce iti mai doresti este o baie calda si un somn bun.

 

Balanta

Nu mai pierde vremea cu maruntisuri, apuca-te serios de lucru. Esti in mare intarziere cu un proiect care trebuia finalizat si nu poate nimeni sa te ajute. Incearca sa obtii o amanare.

 

Scorpion

Nimeni nu te recunoaste astazi. Tupeul de care dai dovada ii lasa masca pe toti. De obicei tu esti cel timid, care sta in coltul lui si nu se baga. Ceva a produs acest declic…

 

Sagetator

Evita orice cheltuieli sau investitii, astazi. Chiar daca unele oferte ti se par de nerefuzat, nu semna nimic pana nu analizezi mai bine. Nu te grabi, este si maine o zi!

 

Capricorn

Ti se intampla uneori sa judeci oamenii dupa aparente si apoi constati ca te-ai inselat. Astazi tocmai ti-ai dat seama ca ai catalogat gresit pe cineva. Iti ceri scuze…

 

Varsator

Ai multa energie, te gandesti la noi proiecte si la imbunatatirea situatiei materiale. Ai grija, o persoana incearca sa iti puna piedici. Cu putin tact vei trece peste toate.

 

Pesti

Ceva ce s-a petrecut in trecut iti tot revine in minte. Te uimeste faptul ca ai acceptat asa ceva... Astazi ai stii cum sa reactionezi. Ia-o ca pe o experienta si mergi mai departe.

Comenteaza