Horoscop chinezesc weekend 10-11 iunie 2023. Ce zodii vor câștiga o sumă de bani

Horoscop chinezesc weekend 10-11 iunie 2023. Ce zodii vor câștiga o sumă de bani
| Foto: stirilekanald.ro

Horoscopul chinezesc pentru weekendul 10-11 iunie 2023 aduce vești bune pentru câțiva nativi din zodiac.

 

Șobolan 
Previziuni astrale favorabile se întrevăd pe Casa a II-a astrologică și anume Casa câștigurilor materiale și a bunurilor pe care le deții sau le moștenești.  De un câștig neașteptat se vor bucura nativii Șobolan ai zodiacului chinezesc la finalul acestei săptămâni. 

Bivol 
Bivolii riscă să piardă din vedere lucrurile cu adevărat importante! Acordați o atenție nejustificată micilor detalii, care nu sunt întocmai pe placul vostru, neglijând astfel partea care contează cu adevărat. Depuneți un efort conștient și relaxați-vă, acesta este sfatul astrologilor la sfârșit de săptămână!

Tigru 
Horoscopul  chinezesc dezvăluie previziuni astrale favorabile pentru nativii din zodia Tigru pe Casa a IV-a astrologică, casa care se referă la sentimente, emoție, tristețe și nostalgie. Dezamăgirile și suferința cu care aceștia s-au confruntat în ultima perioadă vor intra pe o pantă descendentă. 

Iepure
Atitudinea din ultima perioadă a nativilor din zodia Iepure îi va face pe aceștia să poarte discuții aprinse cu părinții sau alți membrii ai familiei care-i acuză de iresponsabilitate! Reprezentanții acestei zodii vor dori să înceapă un nou proiect sau să facă o schimbare care nu este pe placul apropiaților. 

Dragon 
Previziunile astrale dezvăluite de zodiacul chinezesc sunt în strânsă legătură cu Casa a II-a astrală- casa banilor și a bunurilor materiale. Dragonii vor avea parte în weekend de un câștig neașteptat de bani sau vor primi un cadou valoros din partea unui membru al familiei sau chiar al unei rude îndepărtate.

Șarpe 
Veți avea tendința să grăbiți și să forțați anumite evenimente doar pentru că vă doriți să se întâmple mai repede, dar nu veți face decât să stricați totul. Aveți mare grijă și la tonul și cuvintele pe care le veți rosti la mânie pentru că riscați să-i alungați chiar și pe cei care vor să vă ajute, vă sfătuiesc astrologii. 

Cal 
Zodiacul chinezesc oferă previziuni astrale favorabile nativilior din zodia Cal pe Casa a III-a astrală, Casa relațiilor și a familiei, acolo unde se vor rezolva conflicte și situații tensionate mai vechi. 

Capră 
Oportunități și câștiguri financiare pentru nativii din zodia Capră care vor pune bazele unui nou proiect în perioada următoare. Acești nativi ai zodiacului chinezesc vor fi surprinși în mod plăcut la final de săptămână. 

Maimuță
Anumite evenimente care vor avea loc în acest sfârșit de săptămână îi pot speria pe nativii Maimuță ai zodiacului chinezesc pe care astrologii îi sfătuiesc să nu facă nicio schimbare și să nu ia nicio decizie nouă. Luați-vă tot timpul de care aveți nevoie pentru a asimila scimbările și pentru a decide încotro vă veți îndrepta! 

Cocoș 
Cocoșii pot fi provocați la final de săptămâna de anumite persoane care vor dori cu orice preț să vă atragă într-un scandal. Sfatul astrologilor este să lăsați rațiunea să vă domolească instictul de a riposta! Nu lăsați vorbele grele să vă strice dispoziția. 

Câine
Nativii Câine ai zodiacului chinezesc se pot confrunta în acest weekend cu o stare de oboseală și lipsă de concentrare, motiv pentru care astrologii îi sfătuiesc să evite luarea deciziilor importante. Încercați să lăsați deoparte activitățile solicitante și să acordați mai mult timp nevoilor personale! 

Mistreț 
Mistreții se bucură de previziuni astrale favorabile pe Casa a V-a astrologică și anume Casa iubirii și a relațiilor sentimentale. Dragostea plutește în aer pentru acești nativi, care nu se vor mai feri să-și arate sentimentele pentru persoana care i-a făcut să simtă din nou fiorii dragostei.

sursă: stirilekanald.ro.

Comenteaza