Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2022. Ce zodie își găsește sufletul pereche

Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2022. Ce zodie își găsește sufletul pereche

Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2022 aduce noi oportunități pe plan sentimental pentru o zodie.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie
Ciclul tău de somn ar putea în dezechilibru dacă renunți la programul tipic în această dimineață. Din păcate, găsirea motivației pentru a te pune în mișcare ar putea reprezenta o provocare atunci când Luna se întâlnește cu Marte. Cu toate acestea, a fi strictă cu tine îți va oferi un sentiment de putere, datorită unei mâini de ajutor din partea lui Pluto, spune horoscopul zilei de 23 octombrie 2022.

Taur: 20 aprilie – 20 mai
Încearcă să nu te joci cu așteptările celorlalți în această dimineață. Climatul cosmic te-ar putea face să pierzi contactul cu identitatea ta dacă începi să fii răsfățată de altcineva. E foarte important să păstrezi un comportament autentic. Din păcate, tensiunea ar putea crește pe măsură ce Luna se înfruntă cu Marte, amenințând să declanșeze certuri. Planifică să mânânci sănătos în această seară, când Luna intră în Balanță, cerându-ți să acorzi prioritate bunăstării.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie
S-ar putea să fie nevoie să acorzi atenție unei persoane importante din viața ta. Din fericire, o oportunitate de a evolua declanșatorii din trecut se va manifesta atâta timp cât ești dispusă să-ți găsești puterea. De asemenea, ar trebui să profiți de weekend pentru a te odihni și a te încărca cu energie pentru săptămâna care urmează, spune horoscopul zilei de 23 octombrie 2022.

Rac: 22 iunie – 22 iulie
Mesajele de la o persoană din trecut ar putea ajunge la tine în primele ore, în timp ce Luna se confruntă cu misticul Neptun. Acordă importanță unei întâlniri din această zi, dar nu supranaliza experiența. S-ar putea să fii puțin antisocială, pe măsură ce ziua continuă. Din fericire, vei avea șansa de a recăpăta pacea seară, când Luna își va face loc într-o Balanță armonioasă.

Leu: 23 iulie – 22 august
Încearcă să nu o iei personal dacă planurile tale nu ies așa cum le-ai planificat. Climatul cosmic îi va face pe cei din jurul tău să se simtă mai puțin sociabili decât ar face-o în mod normal, ceea ce înseamnă că partenerul tău e nevoit să-ți suplinească prezența. Din fericire, a avea timp pentru tine îți va oferi oportunitatea de a te organiza, datorită unei mâini de ajutor din partea lui Pluto. Astrele știu că ești o zodie de foc puternică.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie
O energie ţi-ar putea îngreuna odihna dimineaţă, în timp ce Luna se confruntă cu Neptun. Nu te simți vinovată de anularea planurilor, mai ales dacă ai nevoie de timp suplimentar pentru reîncărcare. Între timp, Luna se conectează cu Marte și Pluto, încurajându-te să petreci timp în familie. Dacă ai șansa, participă la un proiect creativ. E important să-ți satisfaci nevoia de interacțiune.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Visele cerebrale și care provoacă anxietate ți-ar putea afecta somnul în această dimineață, în timp ce Luna se confruntă cu Neptun. Încearcă să nu te fixezi pe nicio întâlnire care ar putea să-ți provoace disconfort. Din fericire, Pluto va da o mână de ajutor și te va ajuta să găsești motive să fii recunoscătoare. Luna va intra în zodia ta, ridicându-ți starea de spirit și creativitatea, spune horoscopul zilei de 23 octombrie 2022.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Intuiția ta va beneficia astăzi de un impuls cosmic, pe măsură ce Luna se conectează cu Pluto. Acest schimb ceresc va spori sensibilitățile, ajutându-te să citești cu mai multă ușurință indicii sociale și energia celorlalți. Cu toate acestea, e important să stabilești limite ca să-ți protejezi propria aură. Aceste vibrații sunt excelente pentru a trasa linii și a crea spațiu pentru emoțiile tale, așa că nu-ți fie teamă să-ți verbalizezi nevoile.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
S-ar putea să simți că un zid s-a ridicat în viața ta amoroasă în această dimineață, în timp ce Luna se întâlnește cu Marte. Acest climat cosmic este probabil să declanșeze dispoziții temperamentale, care nu vor fi ușor de rezolvat prin conversație. Din fericire, vei putea să stabilești limite sănătoase pe măsură ce Luna se conectează cu Pluto, deși ar trebui să fii atentî să exersezi compasiunea atunci când tragi linii, spune horoscopul zilei de 23 octombrie 2022.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Te vei simți inspirată de împrejurimi. Vei beneficia, de asemenea, de un sprijin suplimentar din partea oamenilor dragi ție. Între timp, Mercur cu inteligență ascuțită împărtășește o alianță cu Saturn, ajutându-te să adopți o abordare pragmatică, dar eficientă, pentru construirea viitorului. Veți observa o schimbare în această seară, când Luna intră în Balanță, spune YourTango.com.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie
Ar fi o greșeală să lași ego-ul să te împiedice să acționezi astăzi, în timp ce Luna se conectează cu Marte și Pluto. Deși încrederea ta poate fluctua sub acest climat cosmic, vei avea ocazia să te ridici peste fricile tale și să te simți curajoasă. Din fericire, o conexiune dintre Mercur și Saturn îți va aduce un sentiment de securitate, în timp ce cealaltă parte se grăbește în ajutorul tău. Încearcă să crezi în latura ta optimistă, chiar dacă călătoria care urmează pare a fi una lungă și provocatoare.

Pești: 19 februarie – 20 martie
E important să-ți alegi compania cu înțelepciune astăzi, deoarece Luna se conectează cu Marte și Pluto. Acest climat comic ar putea fi un dezastru dacă investești în relații care te îngreunează. E important să te înclini spre conexiuni pozitive și de susținere. Vibrațiile bune vor curge atunci când Mercur îl întâlnește Saturn, oferindu-ți ocazia să treci dincolo de situații sau comportamente care te fac să te simți nesigură.

sursă: catine.ro.

Comenteaza