Încă o adolescentă dispărută la Cluj. Ați văzut-o?

Încă o adolescentă dispărută la Cluj. Ați văzut-o?

Polțiștii apelează la ajutorul clujenilor pentru găsirea unei adolescente din Cluj-Napoca, în vârstă de 13 ani, care a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 18 iunie a.c., în intervalul orar 05.00-07.00, Kovacs Florina-Loredana, în vârstă de 13 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la locuinţa sa, iar până în prezent nu s-a întors.

Semnalmente: Înălțime aproximativă - 1,50-1,60 m, 55-60 kg, constituție robustă, păr brunet și lung. La momentul plecării aceasta purta pantaloni tip jeans  de culoare albastră, rupți la nivelul ambilor genunchi, pantofi sport de culoare albă cu dungă de culoare neagră, haină de fâș albastră și ghiozdan de culoare "holografic".

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza