Update Încă o minoră din Cluj-Napoca a fost dată dispărută. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Încă o minoră din Cluj-Napoca a fost dată dispărută. Sunați la 112 dacă o vedeți!
| Foto: ipj cluj

O adolescentă de 14 ani a fost dată dispărută după ce a plecat de acasă în cursul nopții de 15/16 aprilie și nu a revenit până în prezent.

UPDATE: BALAZS RENATA a fost găsită de poliție. Din primele verificări a rezultat că pe durata plecărilor nu a fost victima unor infracțiuni.

Știrea inițială: Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, la data de 16 aprilie, în jurul orei 14.00, despre faptul că BALAZS RENATA MARIA, în vârstă de 14, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la domiciliu în cursul nopții de 15/16 aprilie și nu a revenit până în prezent.

SEMNALMENTE– înălțime aproximativă - 1,55 -1,60 m, circa 70 de kg, păr brunet, lung, ochi căprui.
Poartă ochelari de vedere.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu trening de culoare neagră, bluză sport neagră cu model alb, iar în picioare purta pantafi sport negri.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre aceasta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Recent, un alt copil de 14 ani din Cluj-Napoca a fost dat dispărut după ce a plecat, luni, 15 aprilie, de acasă și nu s-a mai întors.

Comenteaza