Infotrafic: Ceaţă pe şoselele din 12 judeţe. Clujul, printre ele

Infotrafic: Ceaţă pe şoselele din 12 judeţe. Clujul, printre ele

Pe şoselele din 12 judeţe, printre care şi Clujul, se circulă în condiţii de ceaţă, a anunţat, marţi dimineaţă, Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

"La această oră este semnalată ceaţă, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Argeş, Dâmboviţa, Constanţa, Tulcea, Gorj, Olt, Dolj, Mehedinţi, Bihor, Satu Mare, Bistriţa-Năsăud şi Cluj", se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Conform sursei citate, nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice.

"Pe timp de ceaţă, dar şi în condiţiile unui carosabil alunecos, recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din faţă şi să folosească corespunzător luminile. Trebuie sa atragem atenţia şi pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic", se mai menţionează în comunicat.

Comenteaza