Jared Leto in concert la Bucuresti! Ce sa porti la concert pentru a fi in ton cu idolul de la Hollywood

Jared Leto in concert la Bucuresti! Ce sa porti la concert pentru a fi in ton cu idolul de la   Hollywood
Castigator al premiului Oscar, Globului de Aur si MTV Movie Awards, Jared Leto, solistul trupei Thirty Seconds to Mars, a devenit un etalon pentru tinerii din intreaga lume.

Actorul si cantaretul in varsta de 43 de ani , asa numit "baiatul de aur" al Hollywood-ului, va ajunge la Romexpo Bucuresti , pe data de 5 Iulie. Acesta a trimis un mesaj pentru fanii din Romania in care spune: Romania! Salut, sunt eu, prietenul vostru Jared Leto de la 30 Seconds to Mars. Suntem foarte fericiti ca ne vom vedea pe 5 iulie la Romexpo, in Bucuresti. Este primul nostru concert aici si suntem foarte nerabdatori"Jared, pe langa talentele sale incontestabile in muzica si actorie, este pasionat de moda iar stilul sau vestimentar reflecta asta cel mai bine. Atrage atentia nu doar prin numeroasele premiile castigate sau prin succesul pe care il are alaturi de colegii sai de trupa, Shannon si Tomo. Jared a devenit unul dintre cei mai bine imbracati barbati de la Hollywood si un trendsetter pentru fanii din intreaga lume

Printre piesele de imbracaminte preferate ale artistului se regasesc jeansii skinny, tricourile si maiourile cu imprimeuri si mesaje, sacouri si blazere asimetrice, camasi casual si geci de piele. Incaltamintea purtata cel mai des de catre Jared sunt tenisii. Cantaretul isi completeaza tinutele cu esarfe, ochelari de soare si numeroase bratari din piele si materialtextil.

Vrei sa fii in ton cu Jared la concertul din aer liber de la Romexpo de pe data de 5 iulie? Iata cateva sfaturi

Pentru un concert in aer liber, intr-o dupa amiaza calduroasa de vara, outfit-ul tau trebuie sa fie confortabil si cool. Incepe sa iti construiesti tinuta pornind de la incaltaminte. Aceasta trebuie sa iti permita sa dansezi pe melodiile tale preferate si in acelasi timp sa iti ofere confort. O pereche de tenisi sau bocanci este cea mai potrivita. Se stie ca baietii de la 30 Seconds to Mars sustin concerte dinamice in care interactioneaza masiv cu publicul. Tinuta in sine poate fi formata din mai multe piese sau una singura, ca de exemplu o rochita vaporoasa sau o salopeta de bumbac.

Daca alegi tinuta formata din doua piese, alege pentru partea de jos o pereche de jeansi scurti pe care ii poti completa cu un tricou cu un imprimeu foto, mesaje sau un tricou simplu. Pentru ca look-ul sa fie complet, adauga o camasa in carouri, pe care o poti lega in talie iar in cazul in care te incalzesti o poti leg ape solduri. Accesorizeaza-ti tinuta cu coliere masive, coliere lungi de diverse lungimi, suprapuse,bratari si ochelari de soare. Alege o geanta tip postas de dimensiuni mici pentru a avea libertate de miscare.

 

Etichete
Comenteaza