L-ați văzut? Un tânăr de 28 ani din Cluj a fost dat dispărut

L-ați văzut? Un tânăr de 28 ani din Cluj a fost dat dispărut

Polițiștii clujeni solicită ajutorul cetățenilor pentru a găsi un tânăr din comuna Iara, care a plecat de la reședința sa din localitatea Florești și nu s-a mai întors.

CORCHIȘ ANDREI -  în vârstă de 28 ani,  din comuna Iara, județul Cluj, a plecat de la reședința sa din localitatea Florești, județul Cluj, în data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, însă până în prezent nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE - înălțime aproximativă - 1.75 m, 67 de kg, constituție atletică, păr scurt, ten deschis, forma feței ovală, ochi verzi, barbă tunsă scurt.

SEMNE PARTICULARE – În zona spatelui  - tatuaj ce reprezintă capul unui leu. Poartă ochelari de vedere. La momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă sport de culoare roșie, cu glugă și jeans albaștri.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza