La CITY Plaza, dedicăm sezonul estival ofertelor speciale

La CITY Plaza, dedicăm sezonul estival ofertelor speciale
În luna August 2015, vă invităm la CITY Plaza să vă bucurați de ofertele noastre estivale.

Dacă veți alege să vă organizați nunta la Hotelul CITY Plaza în 2015 veți primi cadou un voucher în valoare de 800 de lei.
Iar dacă vă pregătiți să organizați petrecerea de botez pentru copilul vostru, BONUSUL nostru pentru voi este candy barul de fructe și mini-prăjituri și vinul spumant pentru toți invitații.

N-am uitat nici de evenimentele corporate! În luna August 2015, vă oferim un discount de 50% la închirierea sălilor de evenimente de la Hotelul CITY Plaza din Cluj-Napoca.

Și pentru ca vara să fie una cu adevărat plină de oferte, ne-am gândit și la sărbătoriți. Astfel, dacă vreți să faceți din aniversarea dumneavoastră un eveniment de neuitat, vă așteptăm la CITY Plaza cu: atmosferă unică, preparate gustoase, servicii de calitate, 10% discount la nota de plată și vin spumant pentru întâmpinarea invitaților.
Toate ofertele sunt supuse unor termeni și conditii și sunt valabile în limita disponibilității.

http://www.cityhotels.ro/Oferte.html

Pentru informații suplimentare despre ofertele valabile la CITY Plaza și pentru rezervări, ne puteți contacta la numărul de telefon 0264-450101, prin e-mail: contact@cityhotels.ro sau direct la Hotelul CITY Plaza, Strada Sindicatelor, nr. 9 - 13, Cluj-Napoca.

 

Comenteaza