Mesaje de Paște pe care le poţi transmite azi celor dragi

Mesaje de Paște pe care le poţi transmite azi celor dragi

Învierea Domnului aduce bucurie și lumină în sufletele tuturor. Câteva idei de mesaje de Paște pe care le puteți transmite celor dragi.

Mesaje clasice

”Cu lumânări aprinse şi sufletul curat să spunem împreună HRISTOS A ÎNVIAT!”

”Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Un Paste Fericit!”

”Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!”

“Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aduca cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranță. Un Paște Fericit!”

“Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!”

“E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, in pacat, ca uiti sa ierti, ce-i de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT!”

“Invierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire! HRISTOS A INVIAT!”

“Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete! Hristos a Inviat!”

Sau poţi încerca din variante moderne

”Paște mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit. Iubitul iepuroi să-ţi aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate!”

”Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! PAȘTE FERICIT!”

Comenteaza