Meteorologii au actualizat prognoza! Val de frig pe final de octombrie/ Cum va fi vremea de Luminație

Meteorologii au actualizat prognoza! Val de frig pe final de octombrie/ Cum va fi vremea de Luminație

Meteorologii au emis prognoza pe următoarele patru săptămâni.

Astfel, pentru săptămâna 21 - 28 octombrie, meteorologii ANM anunță temperaturi uşor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării. Ploile vor fi puține în acest interval, la nivelul întregii ţări.

În săptămâna 28 octombrie - 4 noiembrie, temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în regiunile extracarpatice, dar şi local deficitare în nord-vest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

În săptămâna 4 - 11 noiembrie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Pentru săptămâna 11 - 18 noiembrie, meteorologii estimează că mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Comenteaza