Mira Singles te invita in excursie: Istanbul 12-15 august 2016 (P)

Mira Singles te invita in excursie: Istanbul 12-15 august 2016 (P)
ULTIMELE LOCURI - Shopping la ISTANBUL 12-15 August 2016 - MAGIA ORAŞULUI de pe DOUĂ CONTINENTE – un nou weekend dedicat culturii, shoppingului si distractiei – cu plecare din Cluj-Napoca cu avionul - vom strabate meleaguri frumoase,admirand peisaje minunate, la Istanbul cazare in hotel 3* cu mic dejun, vom cunoaste acest oras plin de istorie de unde sau nascut legende. Inclus in pret – vizitarea importantelor puncte turistice, croaziera pe Bosfor, Serata Turceasca ( cina+ spectacol), insotitor grup la pretul oferta de numai 245€ pentru cine rezerva acum, Suna ACUM ! 0757643978 Pe urmele lui Suleyman cu Mira Singles pasionati de istorie !

Istanbul - Zile dedicate culturii, socializarii, cunoasterii, distractiei si shopping-ului !

PROGRAM:

VINERI 12 AUGUST 2016

- ORA 14,00 - Sosire în Istanbul , cazare la hotel de 3 stele.

- ORA 11,00 - Plecarea din Aeroport Cluj Napoca.

- ORA 15,30 vizitarea bisericilor ortodoxe

- Croaziera pe Bosfor (inclusa in pret)

- Seara tur de oras pietonal pentru a ne bucura de jocul de lumini si viata de noapte a

- ORA 09,00 Tur pietonal în centrul istoric al oraşului.

Piaţa Sultanahmet unde vom admira Moscheea Albastră

SAMBATA 13 AUGUST 2016

orasului "celor doua continente".

DUMINICA 14 AUGUST 2016:

- ORA 08,00 Micul dejun.

Palatul Topkapi Saray

Biserica Sfânta Sofia

Grand Bazar.

- In plimbarea noastra prin Istanbul vom admira Biserica Aya Sofia - principala clădire bizantină din Istanbul, Moscheea Albastră - cea mai mare şi singura moschee cu şase minarete din Istanbul, care s-a dorit a fi rivala Sfintei Sofia, Palatul Topkapi - considerat simbolul şi centrul administrativ al Imperiului Otoman, resedinta sultanilor pana in1856, inclusiv a Sultanului Suleyman, tezaurul - cu celebra sabie a lui Stefan cel Mare si HAREMUL - cu multe grădini interioare şi o privelişte superbă asupra Bosforului, Grand Bazar - unul dintre cele mai mari bazaruri acoperite din lume, cu peste 50 de străduţe şi 4000 de magazine în care veţi găsi covoare, piele, antichităţi, bijuterii, ceramică, textile, haine, pantofi, dulciuri, etc. şi Spice Bazar - locul ideal pentru a achiziţiona mirodenii

- ORA 21,00 Optional participarea la Serata Turceasca ( cina + spectacol) inclus in pret tradiţionale, fructe confiate, nuci, seminţe.

- Timp liber pentru cumpărături sau vizită pe cont propriu.

PRANZUL SE VA FACE PE TRASEU, NU ESTE INCLUS IN PRET !

LUNI 15 AUGUST 2016

- ORA 08,00 Micul dejun + predarea camerelor

- ORA 09,30 cumparaturi

-ORA 11,00 plecare la aeroport

-ORA 15,00 sosire aeroport Cluj Napoca

ATENTIE ! ORELE ORDINEA VIZITELOR POT FI MODIFICATE IN FUNCTIE DE TRAFIC,

- Bilet avion, transport aeroport-hotel, hotel-aeroport, transport cu autocar in Istanbul-tur

- Cazare hotel 3* la Instabul in centrul vechi al orasului - 2 persoane in camera cu mic dejun

DE VIZITE SAU DIFERITE MOTIVE DE ORDIN ORGANIZATORIC !

INCLUS IN PRET

ecumenic

(bufet suedez)

- Ghid turistic profesional pe toata durata excursii

- Vizita la Marele Bazar pentru shopping, Croaziera pe Bosfor,

- Tur pietonal zona Sultanahmet

- Serata turceasa (cina+ spectacol)

NU SUNT INCLUSE IN PRET

- Pranzul, cina, Asigurare medical (recomandată) , aproximativ 40 lei/pers, Intrarile in muzee, locuri de arta cu taxa de intrare ( vezi pret in program), Intrările la obiectivele

- Moschee Albastră - intrare gratuită ● Aya Sofia - 25 lire turceşti (cca.9 euro)/persoană; ●

Topkapi - 45 lire turceşti (cca.17 euro)/persoană (Palat) + 15 lire turceşti(cca.6

- Excursie optionala Insula Printilor 40 euro ( transport vapor + plimbare cu caleasca - vizita turistice:

euro)/persoană (Harem) Manastirea Sf. Gheorge + masa)

Locuri limitate! Nu pierde aceasta ocazie!

0264458094 - 0757643978 - 0724982651

Suna ACUM!

Serata Iubirii - 03 Septembrie 2016 - Party pentru Singles

Agentia MIRA si Grupul MiraSinges organizeaza in 03 Septembrie 2016, o noua seara plina de distractie, de voie buna cu tombola si alte premii surpriza intr-o locatie eleganta, pentru cei Singles. Daca esti singur(a) in cautarea unei relatii adevarate, unei relatii de viitor noi suntem aici numai pentru dumneavoastra !

Alatura-te Grupului MiraSingles unde cu siguranta vei intalni o noua dragoste si un nou impuls pe cararea iubirii. Locuri limitate! 0264458094/0757643978

Cineva drag tie nu reuseste sa isi gaseasca sufletul pereche si ai dori mult sa ii dai un sfat?

Esti singur? Esti singura?

Agentia Matrimoniala Mira este locul ideal unde o persoana singura are garantia ca va intalni pe cineva cu care sa inceapa o viata de familie.

Agentia Matrimoniala Mira a prezentat in repetate randuri in presa, la radio si la televiziune succesele sale matrimoniale, cupluri fericite care s-au cunoscut prin aceasta agentie pe parcursul celor peste 20 ani de activitate.

Prin noi puteti cunoaste persoane singure din Romania dar si din intreaga lume, avand diferite agentii si in Italia

Obiectivul Mirei, titulara Agentiei Matrimoniale Mira, este de a incerca sa rezolve problemele sentimentale ale fiecarei persoane, dedicandu-se intru totul pentru a ajuta pe altii, dandu-le posibilitatea de a intalni persoana potrivita si oferindu-le toata disponibilitatea, seriozitatea, profesionalismul si ceea ce e mai important prietenia ei. Totul incepe de la exigenta Mirei in a da culoare vietii; bucuriile inimii voastre si zambetul de zi cu zi fiind ceea ce Agentia Matrimoniala Mira vrea sa daruiasca fiecarei persoane care intra in contact cu noi, bineinteles aceasta realizandu-se printr-un sprijin solid si constructiv din partea noastra pentru a va recastiga increderea deplina atat in propria persoana cat si in ceilalti, in a va dezvolta cunostintele pentru a va simti iubiti si dispusi sa iubiti.

In acest moment sunt deja foarte multe persoane din toata Romania si datorita internetului si din toata lumea, care sunt inscrise in Agentia Matrimoniala Mira, pentru ca a avea langa tine o persoana pe care sa o iubesti si care stie sa te aprecieze, iti da sansa de a infrunta viata cu mai mult entuziasm si optimism, gandind pozitiv in tot ceea ce faceti. Bineinteles ca aceasta persoana nu sta si asteapta in fata usii casei noastre, (sau poate sta si nu ne-am dat seama), insa cautand in jurul nostru printre toate persoanele care sunt in cautarea sufletului pereche, si sunt mii de persoane, cu siguranta ca sufletul nostru pereche exista, insa greseala cea mai mare este faptul ca ne resemnam cu ideea ca Sufletul Pereche nu exista. Dar cine a spus aceasta?

Sufletul pereche nu este un vis, este persoana care are aceleasi interese ca si tine si aceleasi dorinte ca si tine.

Agentia Matrimoniala Mira pe langa intalnirile personalizate organizate in sediul agentiei organizeaza si Serate unde participa numai persoane libere in cautarea unei relatii serioase. Persoanele inscrise in agentie care au cunoscut si cunosc modul profesional cu care se lucreaza, prin respectarea confidentialitatii tuturor persoanelor care se adreseaza noua si cunoscand rezultatele de succes din acesti ani de activitate. Daca esti singur, singura sau cunosti pe cineva care este in cautarea jumatatii da-i un sfat....Agentia Matrimoniala Mira

Participati si voi la Serata Iubirii - Party pentru Singles - 03 Septembrie 2016 -

Participa persoane inscrise in toate sediile agentie, oferte exceptionale pentru cei care nu sunt inscrisi inca in agentie.

Agentia Matrimoniala Mira Tel. 0264-458094 0757-643978

Grupul - MiraSingles

Daca iti doresti sa socializezi cu persoane singure, sa intalnesti persoane interesate de o relatie stabila si de viitor, inscrie-te in acest grup si spune Stop Singuratatii. Grupul MiraSingles organizeaza evenimente, excursii, precum si party-uri special pentru Singles. Nu ezita sa ne contactezi daca esti hotarat sa faci o schimbare si sa pui mai mult accent pe viata personala.

0264458094/ 0757643978 Nu SMS

 

 

Comenteaza