Nou tip de ÎNŞELĂCIUNE: Amenzi false trimise șoferilor pentru depășirea vitezei

Nou tip de ÎNŞELĂCIUNE: Amenzi false trimise șoferilor pentru depășirea vitezei
| Foto: Facebook

Poliția Română avertizează asupra unei noi înșelăciuni. Este vorba despre e-mail-uri prin care unii şoferi au fost informați că ar fi fost sancționați în trafic pentru depășirea vitezei legale.

Mai mulți șoferi români au primit e-mail-uri prin care au fost informați că ar fi fost sancționați în trafic pentru depășirea vitezei legale. Acestora li s-a cerut să plătească amenda online. Poliția Română atrage atenția că este vorba de o înșelătorie și avertizează românii să nu dea curs unor astfel de solicitări.

De pe o adresă de e-mail ce pare a fi a Poliției Române vine o amendă electronică, în care șoferul este informat că a fost sancționat în trafic și că poate plăti jumătate din amendă prin plată online.

Într-o postare pe pagina de Facebook, reprezentanții Poliției Române atrag atenția că este vorba de un nou tip de înșelăciune.

"Acest e-mail nu este emis de Poliția Română! Este doar un nou tip de înșelăciune! Nu dați curs unor astfel de solicitări și verificați orice foarte bine, înainte de a introduce online datele bancare!", spun polițiștii din cadrul IGPR, pe pagina oficială de Facebook.

Comenteaza