Noul Tiguan (P)

Noul Tiguan (P)
Timp de doua saptamani, din 26 martie pana pe 6 aprilie, Autoworld va expune in Iulius Mall noul VW Tiguan. Este un preview in premiera al unui model ce se va lansa la sfarsitul lunii mai in Romania.

Continuare a modelului Tiguan, comercializat in 2.64 milioane de exemplare, in 170 de tari, Noul Tiguan debuteaza cu sisteme de asistenta avansate, infotainment nou (MIB generatia II) si functionalitate extinsa.

La Noul Tiguan descoperim platforma MQB, o caroserie cu un plus de lungime de 60 de mm si un volum al portbagajului de pana la 615 litri (+145 l fata de vechea generatie), precum si peste 30 de inovatii tehnologice, printre care se numara: 4Motion Active Control (pentru selectarea suprafetei de rulare), Active Info Display (afisaj complet digital pentru instrumentele de bord), Front Assist, cu functie de franare de urgenta si Pedestrian Assist (standard Trendline), Trailer Assist (asistenta la parcarea cu remorca), carlig de remorcare cu afisaj de sarcina, interfata telefon Comfort (cu placa de incarcare telefon, fara fir), Easy Open si Easy Close, Traffic Jam Assist (asistentul de ambuteiaj), climatizare automata pe 3 zone (comanda separata suplimentara pentru pasageri spate, standard Highline) si pachete Car Net ce include pentru prima dara modulul Security & Service.

Noul Tiguan dispune de 3 linii de echipare: Trendline, Comfortline si Highline (+ pachete R-line), in variante on-road si off-road. Standardul a fost imbunatatit considerabil, astfel ca veti putea gasi inca de la echiparea Trendline pachet lumini si vizibilitate, jante otel de 17”, stopuri cu LED, volan in piele, airbag genunchi sofer si sisteme de asistenta precum Front Assist, Pedestrian Assist, Lane Assist si Multi Collision Breake.

Noul Tiguan este disponibil intr-o varietate de motorizari si combinatii transmisie/tractiune:

Motorizari pe benzina cu o plaja de puteri de la 1.4TSI 92kW[125 CP] la 2.0 TSI 162 kW[220 CP]
Motorizari diesel cu o plaja de puteri de la 2.0 TDI 85kW[115 CP] la 2.0 TDI 176 kW[240 CP], cuplu maxim de 500Nm, tractiune integrala, transmisie DSG si control dinamic al sasiului (DCC)

Toate versiunile dispun de sistemul BlueMotion Technology cu start/stop si recuperarea energiei la franare.

Intre 26 martie si 6 aprilie, noul Tiguan va putea fi vizionat, in premiera, in Iulius Mall Cluj-Napoca, clientii avand posibilitatea de a cere detalii despre noua masina si de a discuta cu un consilier Autoworld care le va oferi toate informatiile solicitate. 

Comenteaza