Pentru siguranța bebelușului tău alege suzete Bibs confecționate din materiale naturale

Pentru siguranța bebelușului tău alege suzete Bibs confecționate din materiale naturale

Siguranța, dar și alegerea unor produse adecvate sunt esențiale pentru bebeluși, mai ales în primele luni de viață. Aceștia au nevoie de o serie de produse create special pentru ei, dat fiind faptul că au o piele sensibilă și o imunitate scăzută. De aceea, vor trebui protejați de către elementele externe care ar putea să îi influențeze.

Totul contează aici, o lenjerie de pat adecvată, îmbrăcămintea, dar și accesoriile, așa cum sunt suzetele din material natural. Toate acestea se găsesc la Little Prints.

De ce sunt importante suzetele din materiale naturale

Odată cu venirea pe lume a unui nou-născut totul se schimbă. Bebelușul necesită multă atenție și dragoste, dar și îngrijiri personalizate. În mod special accesoriile precum suzetele sunt căutate de către părinți, aceștia găsind suzete Bibs aici.

Deși piața de profil este suprasaturată de acest gen de oferte, nu toate suzetele sunt calitative. De cele mai multe ori bebelușul le respinge.

Așadar, cei care caută și calitate, dar și prețuri decente, le pot găsi la magazinul online Little Prints. Ușor de accesat, aici părinții vor găsi tot ceea ce este necesar unui bebeluș, inclusiv suzetele de la renumitul producător Bibs. La magazinul Little Prints, acestea se găsesc în diferite oferte și mai ales culori calde, atrăgătoare.

Suzetele Bibs sunt personalizate pe luni, mai precis între 0-6 luni și 6-18 luni. Pot fi cumpărate single sau în set de către două, mult mai avantajos.

Calitățile suzetelor Bibs nu pot fi contestate

Nu doar estetic suzetele Bibs sunt de departe alegerea părinților responsabili, ci și din punct de vedere calitativ. Acestea sunt confecționate din latex natural și au tetina rotundă, pentru ca bebelușul să se simtă confortabil în contact cu ele. Acest gen de suzete au aprobare de la medicii specialiști pediatri și sunt recomandate pentru a susține alăptarea naturală.

Bebelușii sunt diferiți și, prin urmare, fiecare dintre ei va avea un fel anume de a accepta suzeta. Astfel, cei la Bibs propun o inovație și anume setul de 4 suzete denumit Try it. Acest set conține o selecție cu toate tipurile de tetine, respectiv rotund, simetric și anatomic, dar și materiale, latex din cauciuc natural și silicon.

Tot pentru calmarea bebelușului pe timpul nopții, a fost creată suzeta fluorescentă, ușor de găsit pe întuneric. Oferta Bibs mai cuprinde și produse adiționale, cum ar fi sticluțe și protecții pentru suzete.

Un magazin pentru copii și părinți fericiți

Părinții unui bebeluș, dar nu numai, se pot considera norocoși, deoarece în oferta magazinului Little Prints se găsesc produse de îmbrăcăminte și încălțăminte, dar și accesorii diverse pentru copii. Astfel, de aici se pot achiziționa produse de la branduri apreciate pentru calitate, așa cum este Bibs sau Frigg.

De la produse esențial newborn până la produse pentru diversificare și alimentație, aici se găsesc de toate: seturi de lenjerie, accesorii, pături, boluri, farfurii, căni și pahare speciale. Vorbim și de îmbrăcăminte realizată din materiale naturale, care rezistă la trecerea timpului. Scaune auto și cărucioare se pot comanda tot de aici.

Pentru detalii privind comenzile, dar și alte informații, accesați pagina oficială littleprints.ro. 

Contact: hello@littleprints.ro

Comenteaza