Probleme și pe calea ferată din cauza vremii! LISTA trenurilor care au fost anulate

Probleme și pe calea ferată din cauza vremii! LISTA trenurilor care au fost anulate

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, CFR Călători anulează, duminică, multe trenuri.

Operatorul feroviar de stat a anunțat că în contextul avertizărilor meteorologice este suspendată circulația următoarelor trenuri duminică, 26noiembrie:

-IR 1580, IR 1882, IR1586, IR1682 în relația Constanța-București Nord

-IR 1583, IR 1881, IR 1885, IC 581 în relația București Nord -Constanța

-R 8004/8007 în relația Fetești-București Obor și retur

-R 8122 Slobozia Veche – Bucuresti Nord se anulează pe distanța Slobozia Veche – Urziceni

-R 8153 Urziceni – Slobozia Veche

-R 8154 Slobozia Veche – Urziceni

-R 8201 / 8205 Buzău – Fetești – Constanța

-R 8208 / 8204 Constanța – Fetești – Buzău

-R 8206 / 8202 Constanța – Fetesti – Buzău

-R 8203 / 8207 Buzău – Fetești – Constanța

"Măsura are drept scop adaptarea circulației trenurilor la noile condiții, în fapt circulația garniturilor cu remorcare diesel. Traficul de călători va fi preluat de celelalte trenuri din graficele de circulație, se mai arată în comunicat.

Pasagerii care au bilete la trenurile afectate vor primi, la cerere, contravaloarea călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

Recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor:
– la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
– la numerele de telefon din gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
– în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
– pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web  din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
– pe site-ul  www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
– la personalul nostru din staţii", transmite CFR Călători.

Șase județe din țară sunt sub atenționare Cod Roșu de viscol și ninsori abundente. Vremea rea a închis și 20 de drumuri naționale, precum și autostrada A2 București - Constanța, între localitățile Fundulea și Fetești. 

 

loading...
Comenteaza