PROGNOZĂ METEO: Cum va fi vremea la Cluj în acest weekend

PROGNOZĂ METEO: Cum va fi vremea la Cluj în acest weekend

Locuitorii din Cluj-Napoca se pot aștepta la un sfârșit de săptămână cald și predominant însorit, cu temperaturi ridicate și condiții meteo favorabile pentru activități în aer liber.

Deși cerul va fi în mare parte senin, există posibilitatea de înnorări ușoare pe parcursul zilei de duminică. Iată cum va arăta vremea în următoarele două zile.

Sâmbătă, 31 august, vremea în Cluj-Napoca va fi predominant însorită, cu o temperatură maximă de 32°C și o senzație termică de până la 34°C. Vântul va sufla din vest cu o viteză de 7 km/h, iar rafalele pot ajunge la 19 km/h. Probabilitatea de precipitații este foarte redusă, de doar 4%, iar șansele de furtuni cu descărcări electrice sunt inexistente.

În timpul nopții, cerul va fi mai mult senin, cu o temperatură minimă de 15°C și o senzație termică de 16°C. Vântul va sufla din nord-nord-est cu 6 km/h, iar rafalele pot ajunge la 17 km/h.

Duminică, 1 septembrie, va fi o zi cu soare sporadic, urmat de înnorări treptate. Temperatura maximă va ajunge la 29°C, iar senzația termică va fi de 29°C. Vântul va sufla din nord-nord-est cu 7 km/h, iar rafalele pot atinge 28 km/h. Șansele de precipitații cresc ușor la 10%, însă nu se așteaptă furtuni cu descărcări electrice.

Pe timpul nopții, cerul va deveni parțial noros, cu o temperatură minimă de 14°C și o senzație termică de 15°C. Vântul va sufla din vest cu 7 km/h, iar rafalele vor atinge 19 km/h.

În general, weekend-ul în Cluj-Napoca va fi plăcut, cu temperaturi ridicate și șanse minime de precipitații.

Comenteaza