PROGNOZA METEO / Cum va fi vremea până la jumătatea lunii august

PROGNOZA METEO / Cum va fi vremea până la jumătatea lunii august

Administrația Națională de Meteteorologie (ANM) a publicat vineri prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni, până în 12 august. Va fi frig pentru această perioadă și precipitațiile vor fi excedentare.

Vremea se mai încălzește abia în luna august.

Săptămâna 15-22 iulie

Valorile termice se vor situa sub cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării. Excepție vor face regiunile sud-vestice, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Săptămâna 22-29 iulie

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 29 iulie-5 august

Temperatura medie aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Săptămâna 5-12 august

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

loading...
Comenteaza