Prognoza pe 4 săptămâni: Temperaturile vor fi mai MARI decât cele normale

Prognoza pe 4 săptămâni: Temperaturile vor fi mai MARI decât cele normale

Temperaturile vor fi mai mari decât cele normale în următoarele patru săptămâni, potrivit prognozei emise vineri de Administrația Națională de Meteorologie.

Săptămâna 08.08.2022 – 15.08.2022
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea nord-vestică a țării, dar mai ales în vestul Carpaților Meridionali și în zona Munților Apuseni. În restul țării cantitățile de precipitații vor fi în general
apropiate de cele normale, local deficitare în sud-est.

Săptămâna 15.08.2022 – 22.08.2022
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 22.08.2022 – 29.08.2022
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice și vestice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 29.08.2022 – 05.09.2022
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea sud-vestică a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval, vor avea o tendință spre deficit în majoritatea regiunilor.

Etichete
Comenteaza