PROMO: CULISELE CONGRESULUI PNL – Editie Speciala “Jocuri de Putere”, ora 21.00

PROMO: CULISELE CONGRESULUI PNL – Editie Speciala “Jocuri de Putere”, ora 21.00
CINE ÎI CREDE PROSTI PE ROMANI - Dosarele "Duicu si "Loteria" - ora 22.00

Taberele din PNL se afla intr-un armistitiu fragil, iar relatia cu PDL este periclitata de intrebarea „Cum se va numi noul partid al dreptei". In aceasta seara, de la ora 21.00, urmareste o Editie Speciala „Jocuri de Putere" in care vei afla toate culisele Congresului PNL. Urmareste o analiza la rece a starii din PNL, partid framantat de curentele pro-Iohannis si pro-Crin - cine va fi candidatul? Cantareste alaturi de Rares Bogdan, Ion M. Ioniţă, Ion Cristoiu, Alecu Racoviceanu si "un invitat surpriza" sansele fuziunii cu PDL sau oportunitatea ridicarii steagului „Prin noi insine".

Iar de la ora 22.00 vei afla noi informatii absolut uluitoare din Afacerea "Duicu" - sau cand coruptia ajunge in anticamera primului ministru! Nu rata, totodata, un nou episod din serialul "Teapa de la Loterie"! Dupa 20 de ani in care au spoliat Loteria Romana, dupa promisiunile premierului si vicepremierului pe dezvoltare ca grecii vor fi exclusiv istorie, Ministerul Finantelor le-a trimis acestora oferta de prelungire a contractului pe inca 10 ani! Informatii "Bomba" prezentate de catre Rares Bogdan, Alecu Racoviceanu, Stelian Negrea ai Alex Cautis.

CINE II CREDE PROSTI PE ROMANI?

Raspunsurile in aceasta seara numai la Editia Speciala "Jocuri de Putere", la "Realitatea TV", cu Rareş Bogdan si invitatii sai

Comenteaza