PROMO Dezbaterea verii continuă, la „Jocuri de Putere" - Omisiunile, Adevărurile şi minciunile din jurul legii care condamnă extremismul - ora 21.00

PROMO Dezbaterea verii continuă, la „Jocuri de Putere
Ora 23.00 - A FOST ABANDONATĂ DIASPORA? EXCLUSIV: Cine a ingropat DOSARUL DIASPORA?

În această serară, de la ora 21.00, la „Jocuri de Putere" continuă dezbaterea care a incendiat vara: pro şi contra legii anti-extremism. Vei afla de la directorul Institutului „Elie Wiesel", Alexandru Florian, precum şi de la un invitat-supriză, care este ADEVĂRUL despre legea care interzice cultul fascistilor şi al legionarilor. Există o dispută HOLOCAUST - GULAG? Care sunt omisiunile, minciunile, exageratile aruncate în spaţiul public şi de ce este considerat Petre Ţuţea periculos?

 

Iar de la ora 23.00 Rareş Bogdan cere autorităţilor răspunsul la o întrebare: A FOST ABANDONATĂ DIASPORA? De ce? EXCLUSIV: Cine a ingropat DOSARUL DIASPORA? Vei afla de ce vorbesc reprezentanţii românilor de peste graniţe despre dizolvarea Parlamentului, dar şi cine blochează legea votului prin corespondenţă şi legea votului electronic. De ce nu sunt considerate urgenţe, precum Codul fiscal dar si cine are interesul sa le tina in sertatele Comisiilor Parlamentare?

 

Răspunsurile astă-seară, la „Jocuri de Putere", probabil singura emisiune liberă din România. Cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV si Realitatea FM.

 

Comenteaza