PROMO Editie speciala “Jocuri de Putere”, cu Rares Bogdan si Ion Cristoiu – ora 22.00

PROMO Editie speciala “Jocuri de Putere”, cu Rares Bogdan si Ion Cristoiu – ora 22.00
EXCLUSIV: De ce va castiga Ponta fotoliul de la Cotroceni si care este adevaratul joc al UDMR.

In prima saptamana a lunii lui Cuptor, clasa politica a dat in clocot. UDMR ameninta ca iese din Guvern deoarece maghiarii sunt considerati cetateni de mana a doua, iar pe partea dreapta a politicii, MRU ataca la baioneta prestatiile publice ale Elenei Udrea. Pentru cine lucreaza politicienii? Ii mai asculta cineva?
In aceasta seara, de la ora 22.00, "Jocuri de Putere" se intoarce pe ecrane pentru o chirurgie a vietii politice fara noima, facuta de Rares Bogdan si Ion Cristoiu. Vei afla de ce nu sunt in stare partidele de dreapta sa-si uneasca fortele pentru a gasi un singur candidat in stare sa lupte cu sanse cu Victor Ponta, de ce nu sanctioneaza derapajele Puterii si de ce a asemanat-o Mihai Razvan Unguranu pe Elena Udrea cu Dan Voiculescu.
Ce se ascunde in spatele amenintarii voalate a lui Kelemen Hunor la adresa stabilitatii guvernamentale? Ce vor in realitate politicienii maghiari de la Ponta?
Va asista Romania la prabusirea mitului "stat de drept" si "justitie independenta"? Dar la prabusirea unui imperiu media pus de 15 ani la dispozitia premierilor de stanga?
EXCLUSIV: De ce nu i se cere demisia presedintei CNA? Cine o tine in brate pe Laura Georgescu?
Care vor fi efectele modificarii Legii Educatiei in sensul transformarii mediului academic intr-un chiosc de diplome?
Care va fi rolul Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, in ascensiunea lui Victor Ponta?
Mai pazeste cineva statul de drept? Mai spala cineva puntea portavionului sau americanii ne-au abandonat din nou?

Toate raspunsurilein aceasta seara, de la ora 22.00, la "Jocuri de Putere", de la Rares Bogdan si Ion Cristoiu, numai la Realitatea TV!

Comenteaza