PROMO „Jocuri de putere”, duminică între 21 şi 24 - Totul despre scandalul "007", cine e "racolatul"? şi despre cum l-au arestat pe "Domnul Trandafir" în prima zi de şcoală

PROMO  „Jocuri de putere”, duminică între 21 şi 24 -  Totul despre scandalul
18 milioane de alegatori sunt ţinuţi cu sufletul la gură. Printre prezidenţiabili se află un agent sub acoperire. Sau mai mulţi! Lucrează pentru România sau a fost racolat de o putere străină? Când îl va dezbrăca Traian Băsescu de "legendă"? Cine e fantoma?

Duminică, de la ora 21.00, desenează împreună cu Rares Bogdan şi invitaţii săi, la "Jocuri de Putere", harta intereselor care aruncă în arenă gladiatorii de informaţii şi candidaţii fără "dosar". Cine este "Racolatul"? Cine se teme de stâlpul infamiei? A fost posibilă penetrarea la vârf a sistemului de securitate românesc de un agent al ruşilor?

Iar de la ora 22.00, alături de specialişti în educatie si cercetare, descoperă cauzele catastrofei din educaţie! De ce nu plăteşte nimeni pentru lipsa Abecedarului de pe băncile şcolarilor în prima zi de şcoală a anului scolar 2014-2015!

De ce minimalizează situaţia premierul României? Cine vrea sa transforme România într-o ţară de analfabeţi? La ce foloseşte? Cine îşi bate joc de scaunul lui Spiru Haret?

Raspunsurile duminică, într-o Editie Specială "Jocuri de Putere", alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi! De la 21.00 la 24.00

Comenteaza