PROMO "Jocuri de putere", ediţie de colecţie

PROMO
Un interviu tulburator cu IPS Pimen Suceveanul, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, in prima zi de Pasti, de la Manastirea Putna -"Ierusalimul neamului romanesc".

DESPRE LIMITELE POLITICIENILOR. DESPRE CORUPTIE SI DECADERE. DESPRE MOSTENIREA LUI STEFAN SI TESTAMENTUL LUI EMINESCU. 90 DE MINUTE DE ROMANIE CRUDA, DE O TULBURATOARE FRUMUSETE TRANSMIS DIN LOCUL UNDE ROMANIA DOARE DE ATATA IUBIRE.

In aceasta seara, de la 21.00, Rares Bogdan iti prilejuieste un exercitiu de sinceritate in care IPS Pimen Suceveanul, unul dintre ultimii marturisitori ai celei mai negre perioade a Bisericii Ortodoxe Romane, iti vorbeste despre credinta, neam si iubire.

Despre batalia pentru cele 192.000 de hectare de padure ale Bucovinei pe care arhiepiscopul Sucevei si Radautilor este decis sa o castige in ciuda ipocriziei liderilor politici!

Despre firisorul de ata care a despartit ortodoxia de desfiintare in perioada comunista!

Despre minciunile si coruptia politicienilor de dupa 1990 si invataturile lui Stefan cel Mare si Mihai Eminescu, cei mai mari aparatori ai neatarnarii romanilor de poftele imperiilor!
Fara ura, cu liniste si un umor savuros dar si cu patosul unui luptator intru credinta, IPS Pimen Suceveanul despre bolile romanilor, rusinea de a fi prost si virtutea de a fi modest!

Nu rata asta-seara "Jocuri de putere", de la ora 21.00 la 23.00, cu Rares Bogdan si IPS Pimen Suceveanul! Un INTERVIU EVENIMENT.

Comenteaza