PROMO Jocuri de Putere, ora 21:00 - Alina Gorghiu, despre eşecul moţiunii de cenzură. Cine este perdantul zilei şi cum se repliază PNL

PROMO Jocuri de Putere, ora 21:00 - Alina Gorghiu, despre eşecul moţiunii de cenzură. Cine este perdantul zilei şi cum se repliază PNL
Ora 22:00 Totul despre a patra incercare a Opozitiei de-al da jos pe Victor Ponta. Culisele motiunii si planul premierului.

 

‪‎PNL‬ a mai pierdut o batalie cu Victor ‪Ponta‬, dar spera in continuare ca, pana la urma, sa castige razboiul. 68 de voturi le-au lipsit astazi liberalilor pentru a-l trimite acasa pe premier. Motiunea "Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!" a strans 207 voturi pentru si 8 impotriva. Era nevoie de 275 de voturi in favoare motiunii, pentru ca aceasta sa aiba succes. Aritmetica parlamentara arata ca nici macar cei pe care PNL ii considera aliati nu au votat in totalitate pentru motiune. In loc sa il demita, motiunea PNL ii garanteaza premierului ca va ramane la Palatul Victoria cel putin pana in februarie 2016, cand Opozitia are voie sa depuna o noua ‪#‎motiune‬ de cenzura. A fost o eroare a strategilor din PNL? Unde au gresit negociatorii partidului?

Co-presedintele PNL Alina ‪Gorghiu‬ vine in aceasta seara la "Jocuri de Putere" cu Rares Bogdan pentru a explica poporului de ce a picat cea de-a patra motiune indreptata impotriva Guvernului Ponta, cine este de vina, unde a gresit PNL si cine a iesit astazi cel mai sifonat din Parlament.

Alina Gorghiu ii da replica lui Victor Ponta, dupa atacul dur lansat de premier de la tribuna Parlamentului impotriva co-presedintelui PNL. Seful guvernului a prezentat o serie de acte despre care pretinde ca sunt contracte intre AVAS si casa de avocatura a Alinei Gorghiu, in valoare de cateva zeci de mii de euro.

Cine va castiga razboiul contractelor, cat de putin mai inseamna eticheta de "corupt" in politica romaneasca, care este strategia liberalilor pentru finalul lui 2015, cine plateste nota de plata a esecului rasunator de astazi, din Parlament, de ce nu poate fi demis Victor Ponta, cine si de ce il mai tine in brate pe premier, de ce au esuat negocierile cu UNPR pentru crearea unei coalitii anti-Ponta, de ce nu reusesc liberalii sa vina cu o alternativa credibila la Guvernare, de ce se teme Opozitia sa anunte numele viitorilor ministri cu care Catalin Predoiu vrea sa conduca tara?

Raspunsurile, in aceasta seara, de la 21:00, intr-un dialog fara menajamente Rares Bogdan - Alina Gorghiu.

Iar de la ora 22:00, la "Jocuri de Putere" vin patru dintre cei mai buni analisti ai vietii politice. Aflati de la Ion M. Ionita, Dumitru Bortun, Alexandru Radu si Oana Stanciulescu de ce a patra incercare a Opozitiei de a-l da jos pe Victor Ponta a fost un esec al strategilor PNL.

EXCLUSIV, informatii din culisele motiunii: ce s-a discutat in spatele usilor inchise, cum si-a asigurat Victor Ponta spatele, de ce nu au fost lasati sa voteze parlamentarii Puterii, de ce ii e frica lui Victor Ponta de tradatori in propriul partid, ce carte a jucat UNPR-ul, cum a devenit Gabriel Oprea expert in poker parlamentar, ce legatura exista intre aritmetica parlamentara si interesul national.

Ramaneti pe Realitatea TV, va spunem ce asemanare exista intre discursurile de astazi din plenul Parlamentului si certurile dintre doua tate, la piata, cum au stat cuminti in banci parlamentarii PSD, ca sa nu greseasca la vot, ce cauta astazi pe holurile Parlamentului socrul lui Victor Ponta, cum schimba votul de astazi din Parlament politica de aliante a PNL-ului, dupa ce liberalii ii amenintasera pe cei de la ALDE si UDMR ca nu vor fi primiti intr-o viitoare constructie guvernamentala daca astazi il vor sustine pe Victor Ponta.

Tot in aceasta seara aflati ce a discutat presedintele Klaus ‪Iohannis‬ la Casa Alba cu vicepresedintele Joe ‪Biden‬, ce cred americanii despre lupta anticoruptie, dar si cand vor veni in Romania milioanele de dolari ale investitorilor americani.

Nu ratati o editie speciala "Jocuri de Putere" cu Rares Bogdan, de la 21 la 24, doar la Realitatea TV si Realitatea FM.

 

Comenteaza