PROMO Marie-Rose Mociorniţă, la "Jocuri de Putere"

PROMO Marie-Rose Mociorniţă, la
PARFUM DE ROMÂNIA - Marie-Rose Mociorniţă la "Jocuri de Putere", ora 21.00. Şi de ce e atacat încrucişat Iohannis de Păcăliciul de pe Kiseleff şi Smardoiul din Scroviştea – ce vor cei doi de la preşedinte pentru ei şi acoliţii lor – ora 22.30.

Urmaşă a uneia dintre cele mai puternice familii interbelice, educată să nu plece capul în faţa politrucilor şi a incompetenţilor, a adus în România ultimilor 25 de ani stropul de eleganţă care lipsea cetăţenilor pentru a nu-şi pierde încrederea în forţa inteligenţei, a educaţiei şi a binelui.

Iar în această seară, de la ora 21.00, Marie-Rose Mociorniiţă vine la "Jocuri de Putere" pentru o demonstraţie despre puterea sufletului. Află de la invitata specială a lui Rareş Bogdan cum îşi pot pune românii dramele istorice la treabă, cine şi de ce le bagă în cap că vor rămâne pe vecie cerşetorii Europei şi unde se află cheia renaşterii unui popor.

Vei auzi de la Marie-Rose Mociorniţă povestea fabuloasă a moștenirii sale, vei cunoaşte detalii despre lupta incredibilă pentru bunurile confiscate de comunişti şi argumentele imbecile ale activiştilor pentru a-i refuza un drept universal: garantarea proprietăţii.

Dar şi ce crede despre restartarea României după 25 de ani, despre motivele pentru care a ajuns ţara sa cea mai coruptă din Europa şi şansele reformei clasei politice.


De asemenea, de la ora 22.15 vei afla dedesubturile atacurilor încrucişate la adresa lui Klaus Iohannis. Ce vor Victor Ponta şi Traian Băsescu de la preşedinte? Ce urmăresc? O ampla analiza cu Ion M. Ionita, Oana Stanciulescu si profesorul Dumitru Bortun.

De la cele mai absurde acuzaţii la cele mai ciudate reacţii - România sub zodia Păcăliciului de pe Kiseleff, a Smardoiului din Scroviştea şi a Sfinxului din Grădina Botanică.

Iar de la ora 23.30 invitaţi speciali fac avanpremiera a două evenimente care au adus România în lojă pe harta lumii, în ciuda politicienilor care o sabotează: festivalul Internaţional de Film "Transilvania" (29 mai - 7 iunie) şi Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (12 - 21 iunie)

Astă-seară, de la ora 21.00 la 24.00, la "Jocuri de Putere", împreună cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, la Realitatea TV!

 

Comenteaza